2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046604 بازدید | 684531 پست
منم منفی شدم😢😢 بهم گفتن داروهاتو قطع نکن ۴۸ ساعت بعد تکرار کن آزمایشو

ای خدا بمیرم الهه ..چه روز مزخرفی بود اه..انشاءالله یا خودت طبیعی باردار میشی یا انتقال بعدی حتما مامان میشی ..انشاءالله یه روزی هممون مامان میشیم 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من چي بگم كه بچه هاي سالمم رو تو ٢٤ هفته از دست دادم منم بگم چه خيريتي توش بوده دوست داشتم منف ...

سلام لیانای عزیزم.خوبی؟بهتر شدی؟هم روحی هم جسمی؟ انشالله که زندگیت به زودی غرق شادی بشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هیچ اشکالی نداره گلم خیالت راحت.من برا معدم دکتر تجدیز کرده که وقتی مشکل دارم بخورم

ممنون عزيزم خيالم راحت شد🙏😘

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
خانومها ازمایش منو ببینید تیتر دادم دکتر ازمایشگاه گفت مثبته.ولی خودم میگم عدد چرا کمه باز

مبارکه عزیزم تکرارکن  دو برابر شد مشکلی نیست انشالله.

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
به خدا قسم اینقدر سختی کشیدم.بعد ده سال حالا که مثبت شده جرات شادی ندارم.تا بدنیا بیاد جلو چشمم شما ...

مبارک مینو جون انشاءالله هشت ماه دیگ سالم بگیری بغلت شیرش بدی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خیلی شکستم خیلی جوری شکستم قدرت ندارم به تیکه های خودم چسب بزنم خیلی داغون شدم از دلم ک آتیش گرفته ...

خدا به دل شکسته ت آرامش بده، بهت صبرو توان بده که دوباره بایستی و برای بدست آوردن چیزی که دوست داری تلاش کنی

نمیدونم تکرار کنم یا نه. آزمایشگاه گفت منفیه زنگ زدم مطب گفت فعلا داروهات و بخور تا بتات برسه به ۰ ...

عکس آزمایشت رو بفرست ببینیم رنج آزمایشگاه تا چنده؟ 

بچه ها توروخدا کمک من دارم سکته میکنم خیر سرم رفتم دکتر سونو بشم رفتم بیمارستان هماتومم از هفته ...

خدا نکنه گلم .انشالله چیزی نمیشه.چرا نمیری پیش دکتر خودت یا یه دکتر دیگه