2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046617 بازدید | 684533 پست
اكرم جون آروم باش اگه يادت باشه منم هفته پيش منفي شدم ولي با غصه و ناراحتي كه چيزي درست نميشه تو ...

نمیدونم چرا انقدر ضعیف شدم داغون شدم

کاش هیچکس نمیدونست اصلا

روی دیدن چهره مادرم و برادرام و ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزممممممم😍😍😍 دقیقا مشکلتون عین ماست فقط ناامید نشو. و اینماه بعد از پاک شدن روحیت رو از دست ن ...

میشه برام دعا کنی خیلی حالم بد خیلی دل شکسته ام خیلی ناراحتم

تحملش خییلی برام سخته.

شما پریودات منظمه؟

عزیزم خداروشکر مشکل جدی نداری همین الان اگه کل مردها ازمایش بگیرن اسپرم اکثرشون یه مشکلاتی داره خیلی ...

خیلی اعصابم خورده هر چقدر گریه میکنم خالی نمیشم خیلی برام سخته خیلی.

برام دعا کنید.

خانوما عکس رنگی کجا بگیرم؟ اینطور که شنیدم خیلی درد داره. اره؟ دکترم تو بیمارستان صارم نوشت اما ...

سعی کن همون صارم یا مرکز ناباروری انجام بدی، چون این جور جاها از بس انجام میدن مهارتشون بالا رفته

خیلی هم عالی  خوب میکنی گلم از این شهر به اون شهر نمیری، ان شاء الله جواب که مثبت شد به سلامتی ...

عزیزم ممنونم ازت 

فقط این لکه هایی که دیدم خطرناک که نبوده ؟

منظورم اینه ک برای بچه خطری که نداشته ؟

اخه اون سری اصلا همچین چیزی تجربه نکردم 

ببخشید توروخدا اینقدر سوال میپرسم ❤❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

@akram72    

دوست خوبم

خیلی منتظر جواب آزمایشت بودم. متاسفم😔

سخته. خیلی سخته اما نباز

قوی باش. محکم باش. حتما راه درست را پیدا میکنی

برات آرامشت صلوات میفرستم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
زندگی کردن امید میخواد انگیزه میخواد من دیگه امید و انگیزه ای برام نمونده  کار رفتن پول جگع ک ...

دختر پاشو خودتو جمع و جور کن. گریه بدتره مخصوصا پیش دیگران اصلا گریه نکن. اجازه نده کسی دلش بسوزه برات. قوی باش. آروم که شدی به تلافی اینهمه ناشکری،بشین و خداروشکر کن بخاطر همه موهبت هایی که بهت داده. خانواده خوب تن سالم همسر خوب و هزاران چیز دیگه. عزیز دلم

شکر نعمت نعمتت افزون کند

کفر نعمت از کفت بیرون کند

راستی فکر نکن من نفسم از جای گرم درمیاد و همیشه دنیا به کامم بوده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سعی کن همون صارم یا مرکز ناباروری انجام بدی، چون این جور جاها از بس انجام میدن مهارتشون بالا رفته

دکترم را عوض کردم

هما بهرامی الان دکترم هستن و میخوام با ایشون ادامه بدم

میدونید که من اهدایی میگیرم از همون خانومی که تعریفش را کرده بودم

دکتر جدید گفت سونو سه بعدی هم کفایت میکنه لازم نیست عکس رنگی.... چون لوله های من را نیاز نیست ببینه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
نمیدونم چرا انقدر ضعیف شدم داغون شدم کاش هیچکس نمیدونست اصلا روی دیدن چهره مادرم و برادرام و ندارم

اکرم جون قوی باش.سنی نداری شما

من سنم بالاست.سه دفعه هم ای وی اف کردم با دوبار پانکچر.

سه ساله تو مرکز نازایی ام.پیگیر باش.مطمعنم جواب میگیری

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
میشه برام دعا کنی خیلی حالم بد خیلی دل شکسته ام خیلی ناراحتم تحملش خییلی برام سخته. شما پریودات من ...

پریودم بین ۳۵-۴۰ روز متغیر بود

نزدیکای میکرو شده بود ۴۰ به بالا. یعنی یه چیز عجیبی شده بودم

نمیدونم چه مشکلی برام پیش اومده بود

خودم حدس میزدم بخاطر مصرف سه ماه رازیانه پشت سر هم بود

چون تا قبل از اون نهایت به ۴۰ میرسید. درصورتی که میگن رازیانه درمان پلی کیستیکه

حتما برات دعا میکنم😊😊

به امید خدا به زودی دلت شاد میشه🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️