2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
دوباره انتقال دادی یا طبیعی؟ چرا گفتن مگه روز ۹ خیلی زود نیست؟

انتقال دادم.

یکم سیستمشون با اینجا فرق داشت، با اطمینان گفتن اگر گرفته بود تا روز ۹ باید یه چیزی نشون میداد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوزم راضيم بياد😂😂😂😂فكر كنم بعدا بيام بگم اي ول امروز ٢٠ بار بالا اوردم😂

اصلا اسمشم میاری من میترسم😨😨😨...یادمه آنفولانزا که گرفته بودم خیلی حالت تهوع داشتم..بعد پیش خودم میگفتم بیچاره زنای باردار چی میکشن..من فقط چند ساعت بود..ولی این حالت تهوع بیاد برای یکی دو روز نیست که تا سه چهار ماهگی ادامه داره

پیش خودم میگفتم همه چیشو حاظرم تحمل کنم جز اینو..

از بس که دوستم موقع بارداریش بهم زنگ میزد گریه میکرد از دست ویار شدیدش!منم دیگه وحشت زده شدم

چی میگی تو😤😤😤😤
اصلا اسمشم میاری من میترسم😨😨😨...یادمه آنفولانزا که گرفته بودم خیلی حالت تهوع داشتم..بعد پیش خودم ...

اره شوخي ميكنم من مامانمو ديدم خيلي بد ويار بود دكتر ميرفت با ٥ تا پاكت هواپيما ميرفت تو راه ٤ بار بالا ميارد حتي معدشم خالي بود اما خالم اصلا 

بچه هایی که مثبت شدین میشه بگین وزنتون چقدر بوده؟ من احساس میکنم اونایی که لاغرن مثبت میشن ، میدونم وزن تاثیر داره ولی در کل میخوام وزنهاتونم بدونم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اصلا اسمشم میاری من میترسم😨😨😨...یادمه آنفولانزا که گرفته بودم خیلی حالت تهوع داشتم..بعد پیش خودم ...

وای بخدا من امروز مسمومیت غذایی گرفته بودم صبح همش بالا میاوردم خیلی بد بود.اصلا دوس ندارم باردار شدم این طور بشم.بخدا تهوع خیلی بده.من یه روز بود همش وای به روزی که بخواد کل بارداری همش حالت تهوع داشته باشی.توروخدا چیز دیگه ای از خدا بخواین.خدا صبر بده به کسایی که همش حالت تهوع دارن تو بارداری.خیلی بده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
میدونم عشقممممم منم ناراحت نشدم ک فداتشم. من فعلا درد ران سمت راست پا رو دارم که عصبیم کرده.

اگر گرفتگی عضله هست به فال نیک بگیر 

منم کشاله رونم سمت چپ یکم درد میکنه ولی میدونم از روز انتقال که گذاشتم رو پایه صندلی اذیت شده هنوز درد میکنه یکم