2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
مرضی جون چقدر عصبانیییییی ترسیدم بابا    

ثمین جان بخدا آدم عصبی میشه خووو😁😁😁

هرچی میگیم و آسمون ریسمون میبافیم بازم میان یه چیزهایی میگن که آدم دلش میخواد سرشو بزنه تو دیوار😇😇😇

من دو بار بتام رو داده بودم، بعد با ترسو لرز بی بی گذاشتم، از بس بهش اعتماد ندارم  

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم، فقط استراحت کن فعلا قطع کن تجربه شد دیگه تا با دکتر حرف نزدی اعتماد نکنی

اره دقیقا ...بعضی از منشیها نمیدونم چه پدرکشتگی با مریض ها دارن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه گلم اصلا اصلا نخور اونو

باشه عزیزدلم 

یک دنیا دنیا دنیااا ممنونم ازت 

خیلی ارومم کردی ❤❤❤

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خانومی وقتی خونریزی داری باید آسپرین و انوکساپارین قطع بشه

نمیدونستم من واقعا 

دیگه قطعش کردم 

خدا کنه دیر نشده باشه 

ممنونم ازت ❤❤❤❤

عزیزم اون طوری باید بگم که خدا تو رودرواسی بمونه ..مگه حرف و کار دیگه ای ازم برمیاد زینب جون بخدا دل ...

نه خواهر گلم، باید خدا رو شکر کنم که منو قابل دونستی درد دل کنی

میکرو واقعا سخت و طاقت فرساست

منم مخفی کاری میکردم ولی شما 4 دفعه منفی، حتی گفتنش هم درد داره 😢😢😢😢قطعا نمیتونم بگم درک میکنم، فقط امیدوارم هم دردی منو پذیرا باشی

نه خواهر گلم، باید خدا رو شکر کنم که منو قابل دونستی درد دل کنی میکرو واقعا سخت و طاقت فرساست منم ...

قربونت برم عزیزم دیگ مثلا مامان تایپیکی😉😉..خداروشکر میکنم که این تایپیک شما و دوستانمو دارم ..اصلا یه چیزی ته دلم میگه همه دخترایی که تو این تایپیک هستن یه روزی حتما مامان میشن انرژی مثبت و خیرخواهی خیلی توشه ...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آموکسی که هر 8 ساعت هست، شیاف پروژسترون دیگه نباید واژینال بذاری چون تداخل داره و اصلا خودش عامل است ...

ممنون عزیزم، همین کارو میکنم، جالب اینجاس حالا که رفتم دکتر نه از سوزش خبریه نه ترشح

عزیزم راستش به خاطر ژنتیک هست، حالا رعایت میکردی شاید خودش رو کمتر نشون میداد یا نشون نمی‌داد فقط ا ...

نمیدونم. 

عذاب وجدان دارم میگم کاش همه چی نمیخوردم. چون ویارمم جوری نبود نتونم بخورم ، منم از خجالت خودم در اومدم.

دکترم گفت چون دو تا هستن ، بیشتر قند میخان و ...

خدا کنه فقط روم نمونه. تحملشو ندارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار