2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام دوستان من فردا میخوام برم برای انتقال البته نمیدونم چند تا جنین دارم  اصلا تشکیل شده یا ...

عزیزم انشاءالله جنین های خوب و تپل برات تشکیل شده و نه ماه میچسبن به دلت ..برات آیت الکرسی خوندم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز من چند روز دیگه انتقال دارم دکترم فقط شیاف نوشته تا اون روز داروی دیگه ای احتیاج نیست؟

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸

زینب جان من یه شیاف ۲۰۰ اضافه کردم دلدرد کمردردم کمتر شده.واقعا تاثیر داره یا تلقینه؟🙄

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

@زینبی_بابا   عزیزم من الآن قندم رو با گلوکومتر چک کردم، 104 بود، بالا که نیست، مگه نه؟ 

کلا دلهره قند دارم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
من جهاد انجام دادم نمی دونم چی بگم اما هیچ کدوم خوب نیستن ...هر کدوم یه ایرادهایی دارن ....بقیه اشم ...

آره من شوهرم از اول راضی نبود میگفت اصلا اهمیت نمیدن وقت نمیزارن سرپایی سوال جواب میکنن البته همه اینا به کنار باید خدا بخواد که اگه بخواد تحت هر شرایطی میده اگه نخواد دنیا رو هم خرج کنی‌نمیده

من جهاد انجام دادم نمی دونم چی بگم اما هیچ کدوم خوب نیستن ...هر کدوم یه ایرادهایی دارن ....بقیه اشم ...

انشاءالله برای شما خدا میخواد و به امید خدا مثبت میشی عزیزم..

بچه ها شما چرا اینجوری هستین، تا حالت تهوع دارید شاکی هستید وقتی هم برطرف میشه، نگران میشید، چرا این ...

یعنی حق مطلب رو ادا کردی، قربون دستت ماهیتابه آنا جون هم این وسط هست، هر وقت خواستی بردار🍳🍳🍳🍳

هر ماه ؟نه بابا هر ماه چی دکتر من نهایت همین دو ماهو میده حالا میخام برم التماسش کنم یه ماه دیگم بهم ...

دکتر زرنانی به من گفت تا پایان 3ماه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....