2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
سلام بانو، ببخشید روز 9 انتقالم، چند روزه ترشحات متمایل به سبز دارم و یکمی حس ادرار، رفتم دکتر برام ...

سلام گلم 

تا حالا در مورد شیاف برام این  مسئله پیش نیومده، ولی داروی خوراکی میگن نیم ساعت فاصله بزاریم بینشون، شیاف هم بنظرم سیکلوژست رو رکتال بزار، که اونم واژینال بزاری، تداخل نداشته باشه، البته این نظر منه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم تا حالا چندبن نفر جواب دادن ولی نمیدونم چرا وسواس دارین و دوباره میپرسید، اولاً که بی بی کاملا ...

نمیدونم

دوست دارم زودتر بفهمم

بی بی چک رو میزنم چون دلم میخوام راحت بشه

دوستمم دیدم منفی شد امروز آزمایشش و یکم ناراحت و نگرانم کرده.

اکثر خانما اولین آی وی افشون منفی بوده اینجا

چون خیلی از پیاما رو خوندم و خیلی از این پیاما روم تاثیر گذاشته

نمیدونم دوست دارم زودتر بفهمم بی بی چک رو میزنم چون دلم میخوام راحت بشه دوستمم دیدم منفی شد امروز ...

به اول و دوم نيست اون بالايي بايد بخواد بابا ايشالا مثبتي اينجوري فكر نكن مه همه دفه اول منفي ان 

سلام بچه ها گفتم که پانچرم کنسل شد یه دونه فولیکول 18 داشتم دکتر بهم امپول ازاد سازی داد گفت اقدام ک ...

زیزم فردا اقدام کن دوباره حتما ۲روز بعد اقدام کن❤❤❤

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نمیدونم دوست دارم زودتر بفهمم بی بی چک رو میزنم چون دلم میخوام راحت بشه دوستمم دیدم منفی شد امروز ...

شما راه طولانی در پیش داری، هر روز یه دغدغه، اگه قراره با حرف دیگران اینقدر کلافه و آشفته بشی که این 9 ماه میشه بدترین روزهای زندگیت، اینجا هر کس از تجربه ش میگه، شما از حرفهای مثبت انرژی بگیر، حرفهای منفی رو پشت گوش بنداز، چرا فقط اونهایی که منفی شدن بار اول رو دیدی؟؟؟ اتفاقاً خیلی ها هم هستن بار اول مثبت شدن چرا اونا رو نمیبینی 

من خودم شرایط خیلی سختی داشتم و در واقع بهتون بگم بارداری طبیعی من معجزه بود، ولی وقتی باردار شدم دیگه به این فکر نکردم که شوهرم اسپرمش خیلی ضعیف بوده، نکنه قلب تشکیل نشه، نکنه سقط بشه، دیگه سپردم دست خدایی که برام معجزه کرد، هرچی برام رقم زده با جون و دل میپذیرم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اون که ابن سینا دادی درسته گلم فقط میدونم احتمال هایپری هست، پس رژیم پر پروتیین رو رعایت کن شامل رو ...

ممنون زینبی جان

انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

عزیزم من اولین انتقالم مثبت شد. جنین هم سه روزه بود استراحت هم سه روز داشتم نگران نباش خدا بخوا‌د ایشالا میشه 🥰🥰🙏

سلام خانوما وقت بخیر من تو سیکل میکرو هستم چهارشنبه تخمک کشی دارم و بهم گفتن یکشنبه نزدیکی داشته باش ...

سلام. بخاطر اسپرم گفتن عزیزم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خانوما وقت بخیر من تو سیکل میکرو هستم چهارشنبه تخمک کشی دارم و بهم گفتن یکشنبه نزدیکی داشته باش ...

چه جالب، به من ک نگفتن اصلا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام. بخاطر اسپرم گفتن عزیزم.

راست میگیا حواسم به این مورد نبود😶😶😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...