2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم گفتم خیلی اذیت میشم به خاطره امپول پروژسترون چون روزی دو تا عضلانی دا ...

من جنین انتقال دادم تا سه روز اول پروژسترون زدیم بعدش گفتن نزنین بجاش دوفاستون 8 ساعتی یه بار بخورین میشه روزی سه تا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم اعصابم به هم ریخت. مطمئنی شاید از سر لج و لجبازی این ها رو گفته. خدایا ما ...

بله مطمعا هستم... تمام شواهد برعلیهشه و خودش اعتراف کرد به تمام خیانت هایی که کرده...

موقعی که من این همه دارو این همه پانکچر و سوزن اون پی یللی تللیش بوده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

سلام بچه ها گفتم که پانچرم کنسل شد یه دونه فولیکول 18 داشتم دکتر بهم امپول ازاد سازی داد گفت اقدام کن فردا نمیدونم چرا انقدر بهش ناامیدم یعنی میگیره با دو بار میکرو نشد حالا با اقدام طبیعی بگیره فاز غم برنمیدارما بهم نمیاد 😄😄 امیدم بهش کمه 

اره واس منم همینجوریه وای استرس دارم.

ارم باش استرس اصلا خوب نیست من بار اول خیلی استرس داشتم تمام علائممو دنبال میکردم و میشه گفت به غیر از لک لانه گزینی تمااام علائم بارداریو داشتم دیگه همه میگفتن مثبته ولی نفی شد جنینام از نظر کیفیت بالاترین بودن و شرایطم عالی بود اما استرس شدید داشتم این سری فوقالعاده ریلکسم شد شد نشد ان شاالله سری بعد 

اینم عکسش بعد درست ده دقیقه اینجوری شدش اینجا نورش بد هست ولی من خودم هاله رو میبینم

هالع داره مباركه احتمالا اين ادرارت غليظ تر بوده بعدي منفي شد منم اينجوري شد بيبي هام يه روز هاله فرداش هاله ننداخت

سلام بچه ها گفتم که پانچرم کنسل شد یه دونه فولیکول 18 داشتم دکتر بهم امپول ازاد سازی داد گفت اقدام ک ...

برای من همینطوری گرفت یه بار اصلا ناامید نباش دوبار منفی شدم بعد سیکلم کنسل شد ولی امپول رو زده بودم منم اقدام کردم و گرفت. در کمال ناباوری. انشالله برای شما هم همینطوری میشه

برای من همینطوری گرفت یه بار اصلا ناامید نباش دوبار منفی شدم بعد سیکلم کنسل شد ولی امپول رو زده بودم ...

ای جانم چقدر خوب .. خدا کنه بشه این سری امپولام زیاد بود ولی نتیجه نداد خدا دل همه رو شاد کنه 😘😘😘😘😘😘😘🌺