2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستای عزیزم حالم خیلی بده...برام یه حمدبخونید😔 خیانت دیدم زینب جان😢 دیشب شوهرم اعتراف کرد این زن ...

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم اعصابم به هم ریخت. مطمئنی شاید از سر لج و لجبازی این ها رو گفته. خدایا ما همون دغدغه ناباروری بستمونه به خدا این مصیبت های ریز و درشت چیه وسط ها عذاب هامون میریزه سرمون؟ :(

خانما پرتغال و گوشت گوسفندی تو نی نی سایت بعضیا گفتن خوب نیست، بعضیا گفتن خوبه، یعنی واقعا من موندم ...

عزیزم شیر که سرده، پرتقال و لیموشیرین و گوشت گوسفندی هم حتما حتما بخور عالیه واسه بچه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شیاف رکتال بذار  واژینال لک میاره اسم شیافت چیه؟

رکتال یعنی مقعدی ؟

اخه مقعدی بزارم تحمل نمیکنم دلپیچه شدید میگیرم باید بدو برم دستشویی 

اسم شیافت فرتیژست پروژسترون 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سلام آنای عزیزم و دوستان عزیز آناجان من از بچه های قدیم اینجا هستم.آندومتریوز داشتم ولی جراحی نکردم ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ آنا جون خیلی سرش شلوغه، ولی صداش بزن هر وقت اومد جواب میده

راستش منم آندومتریوز دارم ولی رژیمش رو نمیدونم، اگر شما داری به منم میگی عزیزم؟ 

واسه اسپرم هم طبع همسرتون رو طب سنتی تشخیص بدن، بر اساس اون غذا بخورن،

یا طبع همسرتون رو بگید اگر شبیه همسرم بود راهنماییتون کنم

عزیزم این علاعمی که شما میگی رو من هم داشتم و درد پریدی که گاهی شدید میشد و تنگی نفس و جواب ازمایشم ...

عه یعنی لک نداشتی و مثبت شدی؟شکرخدا.

من روز 5 انتقالم از ظهر همش حس میکنم الان پریود میشم دلم ی حالتیه انگار در شرف پریود شدنه.

پاهامم درد گرفته دیگه دوست دارم خودمو پرت کنم توی دریا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه شوخی نیست...همسرم موزیسین غرب کشور بودن و گوشیش زنگ خور بود اما میگفتم شاید واسه خاطر اینکه اسمی ...

خدای من خیلی ناراحت شدم حتما با یه وکیل خوب صحبت کن که حداقل حق و حقوقت دیده شه اگه اون قصدش جداییه باید مهریت رو کامل بده نصف اموالش رو هم بهت بده. الکی توافق نکنی که فکر کنه خیلی برنده است. 

بچه ها من سی اُم انتقال دادم.اگه خود روز انتقالم حساب کنم میشه صبح روز چهاردهم امروز. بی بی چک گذاش ...

سلام 

اگر امپول اچ سی جی داشتین احتمالا کاذب باشه چون هنوز یکم از هورمون القایی امپول داخل خونتون هست 

اما ان شاالله که مثبت باشه 

حتما چوبشو میخوره، ‌‌‌شک نکن فقط ما صبرمون کمه آه دل مظلوم رو خود خدا جواب میده، خدا ناموست می ...

زینب جون مردی که هرز باشه اتفاقا" وقتی میفهمه مشکل ناباروری هم داره بدتر میشه چون خیالش راحته کسی باردار نمیشه که براش دردسر درست کنه. آدم کثیف از هر اتفاقی برای سواستفادش نفع میبره. 

منم لک اصلا ندیدم.فقط امروز یکم سینه هام درد میکنه و حالتای پریودیم زیادتر شده.مبارک باشه دوستم😍 دی ...

اگر سینه درد علائم محسوب میشدا من از همون روز اول انتقال حامله هستم.من 16بار قبل همچین سینه دردی ندیده بودم حتی دوبارم +شدم بازم از روز 12تازه درد سینم شروع شد اینبار انقدر درد دارم حس میکنم وزنه آویزونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....