2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم به من گفتن یه بسته ال دی بخور از روز ۲ دی و همزمان از روز ۱۵ دی هم سینافکت بزنم تا ۲۹ که بر ...

آره عزیزم دکترم به من گفت سینافکتو قطع نمیکنم گفت ال دیت تموم شد پریود شدی بیا ولی سینافکت رو ادامه بده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دعا کن ک باشم چندین ساله در حسرت اینم ک مامان بشم خسته شدم خدایااااااااااا صدای این بنده گنه کارت ...

انشالله انشالله عزیزم،،،غصه نخور فدات همه ما منتظریم خدا بنده خودشو بی اولاد نمیذاره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی داغونم از روی خانوادم ک خجالت زده ایم مخصوصا اینکه روزی دوبار میام تزریقات میکنن برام و فقط ...

22آزمایش داری. توکل به خدا

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
آره عزیزم دکترم به من گفت سینافکتو قطع نمیکنم گفت ال دیت تموم شد پریود شدی بیا ولی سینافکت رو ادامه ...

یعنی شماها قبل پانکچر سینافکت داده دکترتون هنوزم دارین ادامه میرین؟ چرا؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

همسرم توی این سیکل اصلا با من همکاری نکرد. از روز اول خودم رفتم. حتی برای امضاء هم نیامد ومجبور شدم. گواهی محضری ببرم. میگه چهار بار قبل نشد دیگه نمیشه. پس من چی بگم. واقعا به دعای همه محتاج م. وگرنه زندگی خاکستر میشه.

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
آره عزیزم دکترم به من گفت سینافکتو قطع نمیکنم گفت ال دیت تموم شد پریود شدی بیا ولی سینافکت رو ادامه ...

شادن جون خوبی عزیزم؟

میگم من ژل رویال گیر اوردم گرمی۳۰هزار،،اون خانمه گه واست اورد نگفت گرمی چقد؟؟من فکر میکنم گرون باسه فعلا نگرفتم؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
همسرم توی این سیکل اصلا با من همکاری نکرد. از روز اول خودم رفتم. حتی برای امضاء هم نیامد ومجبور شدم. ...

همسرت چه زود جا زده بگو دوستم بار هفدهمه انتقال داده شوهر اون چی بگه دقیقا؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم آمپول سینافکت که کاری نداره زدنش.دردناک هم نیست.با زاویه ۴۵ درجه باید به بازو بزنی.قبلش هم با ...

يني چي زاويه 45درجه امپول خم ميکنن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
شرمنده.فراموش کردم سیکل قبلی شما چطور شد که نشد؟

خواهش میکنم عزیزم.دفعه قبلی که کلا ۵ تخمک داشتم و ۴ تا جنین که گفتن رشد نداشتن و کار به انتقال نرسید.اونجا بهم گفتن باید بری جنین اهدایی بگیری ولی خو رویان کلا همه چی برعکس شد.

فکر کنم شما و آستاره جان شرایطتون یکمی شبیه من بود.باور کن همیشه بفکر شما هستم و البته تیارا جان.امیدوارم بعد از پانکچر با خبر تخمکای خوب و همچنین جنینای خوب مثل من سورپرایز بشین

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.