2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
واقعا؟  پس چرا اینقدر هی میگن عارفی و معروف شده....  اطلاع نداری رزاقی هنوز ابن سینا هست ...

آمار مثبتش خوب هست ولی خوب زیادی شلوغه و من به شخصه خوشم نیومد

تا یه ماه پیش هم من دیدم رزاقی ویزیت میکرد ابن سینا الان نمی دونم

آره عزیزم من با دکتر اکبری میکرو انجام دادم الان ۹ روزه انتقال دادم

عزیزم تا زمانی که پروژسترون مصرف کنی که پریود نمیشی وقتی قطعش کنی پریود میشی البته تا جایی که من مید ...

نمیدونم الهه جون منتظرم ساعت دو بشه زنگ بزنم بپرسم ..دوساعته دیگ معلوم میشه

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انجام دادم مشکلی نبود .  الان دیگه مدتیه رویان نمیرم .میرم دکتر اکرم شهامی  اما الان که ...

من یدور با دکتر شهامی ویزیت شدم 

همون که تو نیکان هست دیگه درسته؟

انقدر از این کار ترسوند من ووو که اگه تینکار و کنی دیگه 

تخمدانات تخمک نمیسازع و باعث سرطانم میشه اینکاروو وحشت کرده بودیم من و همسرم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
والا من کلا همه رو در میارم یعنی نباید در آورد😄الان دکترم میگه این چه خجسته است؟

😂😂😂منم همیشه موقع سونو کلا درمیاوردم آخرین بار قبل از انتفال که سونو شدم همین که رو تخت دراز کشیدیم ی عالمه خون ازم رفت رو تخت تازه اونجا بود که ماما خندید گفت نباید ش و رت تو در میاوردی

خدا جونم شکرت...
زنگ بزن دوباره‌ . هر بار ک یک نفر جواب نمیده.

اگه خودش برداره چی خوشم نیومد ازش انگار طلب دارن از آدم خودمون مشکل داریم باید اخلاق گند اینارم تحمل کنیم😣😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت برم رفتم آزمایش دادم ولی هیچ امیدی ندارم آخه دیشب ترشحات مایل به قهوه ای رودستمال اومد امروز ...

عزیزم امیدت به خدا باشه😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
زنگ بزن دوباره‌ . هر بار ک یک نفر جواب نمیده.

زنگ زدم دوباره بهش گفتم زنگ زدم قطع کردی میگه حالا باز جوابتو میدیم ما اینجا هستیم فقط بگیم بله یا خیر🙊🙊گفت شنبه اینجا باش تا ساعت 12 بهت وقت میدیم بعدزاظهر ویزیت میشی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت برم رفتم آزمایش دادم ولی هیچ امیدی ندارم آخه دیشب ترشحات مایل به قهوه ای رودستمال اومد امروز ...

دعا میکنم برات. با بتای بالا

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
ابن سینا اوایل یادمه بعضی دکترا میگفتن یک لنگه شلوار و لباس زیر رو در بیارین. ولی سری دوم ک رفتم ای ...

واقعا؟؟؟ پس چرا کسی به من چیزی نمیگفت به قول دوستمون من خیلی خجسته کلا درمیاوردم 

😂😂😂😂

خدا جونم شکرت...