2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم منم فردا آزمایش دارم حالا که خداروشکر مامانی با جوجه هات برای منو و منتظرا از ته دلت دعا ...

ای جانم ،ان شاءالله ازمایشت مثبت میشه و خدا دلتو شاد کنه،،باشه عزیزم برات 7 سوره قدر میخونم

منم هیچی علایم ندارم اکرم جون ..حالا جالب اینجاست امیدم دارم یعنی انگار نه انگار دوتا بچه گذاشتن تو ...

منم هیچ‌علائمی ندارم بدبختی میترسمم بی بی چک بگم بخرن و بزارم

میترسم منفی بشه.

اگه بدونی دوستم که چقد دلم می خواد سرمو بشورم اصن دارم هلاک میشم

برو حموم دختر ،چرا نمیری ،میتونی ی صندلی پلاستیکی بزاری بشینی بشوری خودتو ،،،حموم رفتن جریان خون و زیاد میکنه ،،منم تا پنج روز نرفتم ولی دیگه رفتم

امروز رفتم تشکیل پرونده برای میکرو قبلاً به انتقال منفی داشتم چک میکنید ببینی کامل آزمایشهام

@زینبی_بابا    

عزیزم بی زحمت به این ازمایشا نگاه میکنی سی دی ها رو نداره و دو نورد دیگه از این لیستی که آناجون کذاشته ضروری اونایی که نیس

و اینکه من شهرستانم دو تا ازمایشگاهی که رفتم میگن بری تهران ازمایش بدی شما میدونین چه دلیلی داره که این حرفو میزنن؟

ای جانم ،ان شاءالله ازمایشت مثبت میشه و خدا دلتو شاد کنه،،باشه عزیزم برات 7 سوره قدر میخونم

مرسی عزیزم خیلی شرمنده ام میکنی خیلی محتاج دعام🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
منم هیچ‌علائمی ندارم بدبختی میترسمم بی بی چک بگم بخرن و بزارم میترسم منفی بشه.

نه بی بی چک نزار بزار مستقیم برو آزمایش انشاءالله حتما مامان شدی اکرم جون

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
ثمین مامان بشی اینبار،به جون خودم یه روز پامیشم میام رشت حسابی بغلت میکنم و حضورا مادر شدنت رو تبریک ...

میشه واسه منم بیای منم دوست دازم

چشم مادرشوهرمم درمیاد با گل تو😜😜😜

دوستان من تازه تاپیکو دیدم...نتونستم همه رو بخونم شمامطمئنا اطلاعاتتون زیاده من توسیکل ای وی اف هستم ۵روزه قرص ال دی رو قطع کردم ولی پریود نشدم نگرانم به نظرتون چرا نشدم؟ 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم