2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
عزیزم خدا بهت میده فقط استرس اصلا نداشته باش چون من خودم خیلی بی خیال بودم و کل مدت رو به مهمونی رفت ...

الهی دورت بگردم‌چشم سعی میکنم

اما میدونی که بازم ذهن هستش دیگه میره سمتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون فداتشم ان شالله هممون باشیم. دنبال علائم میگردم اما هیچی پیدا نمیکنم.

من هربار ی دنیا علائم دارم ولی منفی میشم علائم توهمی بیش نیست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

عشقمییییییی

ان شالله این دفعه مثبتی

من بار اولم هست ک پانکچر شدم و انتقال دادم.

تجربه ای ندارم.علائمی هم هیچ ندارم عادیم.

سلام عزیزم ممنون ان شاءالله بارداری خودت والا دل و جرات که دیشب خیلی استرس داستن دلم مثل سیر و سرکه ...

انشاءالله هشت ماه بعد سالم بگیری بغلت جوجه اتو یا جوجه هاتو عزیزم😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مرسی الهام جان ،،اره بچه ها گفتن بهم ،،،ان شاءالله برا خودت ،،،مرسی از ایت الکزسی ک برا بچه ها میخون ...

قربونت برم منم فردا آزمایش دارم حالا که خداروشکر مامانی با جوجه هات برای منو و منتظرا از ته دلت دعا کن عزیزم

ثمین مامان بشی اینبار،به جون خودم یه روز پامیشم میام رشت حسابی بغلت میکنم و حضورا مادر شدنت رو تبریک میگم و یه سبد گل خوشگل برات میارم و برمیگردم تهران

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عشقمییییییی ان شالله این دفعه مثبتی من بار اولم هست ک پانکچر شدم و انتقال دادم. تجربه ای ندارم.عل ...

منم هیچی علایم ندارم اکرم جون ..حالا جالب اینجاست امیدم دارم یعنی انگار نه انگار دوتا بچه گذاشتن تو رحمم فقط امیدم به خداست که برام معجزه کنه..انشاءالله هممون دلمون شاد شه مامان بشیم

منم همین مشکل رو دارم همیشه هم حموم آب گرم رفتم میترسم ولرم باشه مریض شم حموم کوتاه هم با این حجم مو ...

موهات را تو مشماهای رنگ مو بذار و خیس نکن

فقط تنت را بشور و زود بیا بیرون

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ