2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
چند تا سرم ای وی ای جی رو بهمن تزریق کرد برات صد؟من موقع پانکچرم یه زنه دو تا زد ۳۰۰ چطور صد زدن مری ...

سه تا عزیزم نمیدونم والا

سه هفته پیش زدم  ۹۸ هزار این حدود شد خود خانم نوربند مامای دکتر قلمبر به من گفت فقط باید بیمارستان بهمن بزنی منم همونجا زدم 

عزیزم زینبی جون میاد کامل فرقشونو برات توضیح میده فقط اینکه اکثر خانومایی که اینجا باردار هستند شوه ...

امیدوارم انشالله تو هم مامان بشی عزیزم

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه تا عزیزم نمیدونم والا  سه هفته پیش زدم  ۹۸ هزار این حدود شد خود خانم نوربند مامای دکت ...

عجب  اصا معلوم نیس چیکار میکنن اون خانوم سر قیمت باهاشون دعواش شده بود😂اورژانس زدی یا تو بخش ای وی اف

سمانه نی نی هات خوبن؟ صدای قلبشونو شنیدی؟ لکه بینی چی شد؟ من سرم گرم مادرشوهر هس

نه عزیزم  نرفتم سونو دیگه نمیدونم در چه حالی هستن ،بهتر شدم یکم اما خب اصلش سونو قلبه دیگه دکترم گفت روز ۳۵ انتقال بیا الان نگاه کردم پرژرسترونو خیلی کم نوشته برام اندازه ۵ روز دیگه 

عجب  اصا معلوم نیس چیکار میکنن اون خانوم سر قیمت باهاشون دعواش شده بود😂اورژانس زدی یا تو بخش ا ...

اورژانس رفتم  که من رو تو‌قسمت بستری بردن کلی هم دم دستگاه به من وصل کرده بودن سه ساعت هم‌طول کشید 

سلام عزیزم بهتری

سلام عزیزم

همونجورم راستش

دکتر امروز برای سه صفحه کامل ازمایش داده

گفت همه رو بده کلی فاکتور سی دی‌مارکرا خیلی زیاد

حالا فردا ازمایشمو بدم ببینم چی‌میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اورژانس رفتم  که من رو تو‌قسمت بستری بردن کلی هم دم دستگاه به من وصل کرده بودن سه ساعت هم‌طول ک ...

خخخ من این دفه رفتم بقیه الله گفت خانوم بابا من ماهی ۵۰ تا از اینا میزنم هر کدوم ۲۰ دیقه منم یکیش یه ربع گذاشتم یکیش ۲۰ دیقه ،نیمان رفتم کلی پول مانیتور گرفتن 

نه درسته، سیاهدانه را نخور ولی روغنش واسه گرمی تخمدان و رحم خوبه، سیاهدونه داروی گیاهی محسوب میشه ول ...

ممنون عشقم از توضیحاتت خیالم راحت شد .

البته من پانکچر شدپ انتقال دادم یکشنبه باید برم آز بدم.

برام دعا گن مثبت باشه.