2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
حق داری هزینه ها خیلی بالاست. چه خبره؟ 800 تومن؟!

لیلا جان سلام یه سوال ازت داشتم

برای بعدانتقال سوپ قلم گاو یا گوسفند خوبه درست کنمم بخورم؟؟؟

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢

ممنونم عزيزم اونکه البته خواست و نظر خدا بايد باشه ولي چون گفت دوبار بايد تخمک کشي بشي دودل شدم که برم يا نه ميترسم همين تخمک هارو هم از دست بدم ديگه هيچ اميدي نباشه چون شش هفت ماه فقط اقدام داشتم اونم همسرم زياد همکاري نميکرد.

توکل به خدا راضيم به خواستش

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره انگار تيمي کار ميکنن منم شنيدم نصر ميگه اهدايي برا همون دو دل شدم چون نه همسرم نه خودم اهدايي نم ...

ان شالله همونی که میخوای برات اتفاق میافته نگران نباش تقویت کن طب سنتی حتما برو خیلی موثره همون تخمکات با کیفیت شن.بیمارستان بهمن خیلیا رو چندبار پانکچر میکنه دیگه نمیدونم چقد درسته.ولی جنین شناس خوبی داره.هم دکتر یاوری هم حسینی هردو عالی هستن.اورولوژ هم میفرستن پیش دکتر جنتی خیلیا ازش راضی بودن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

منو همسرمو هيچ جا نفرستادن فقط ازمايش داديم از ماه ديگه هم بايد برم برا شروع سيکل.

شما هم چند بار پانکچر شديد ميگم نکنه به خاطر پول دوبار پانکچر کنن الکي ذخيره تخمدانم صفر شه.

شما ميدونيد چيزاي گياهي چي هست برا تقويت تخمدون

خدایا شکرت
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

باورم نمیشه چطور ممکنه؟؟😭😭😭اگه اشتباه نکنم آنومالی هم رفته بود چقدر سخت و دردناک لیانای عزیزم برات از خدا طلب صبر و آرامش میکنم خیلی متاسف شدم 

😢😢

خدا جونم شکرت...
نامه هم نداد برو پیشش بگو من دوست مرضی هستم دیگه تمومه   اگر اولین انتقالت باهاش +نشد بیا هرچی ...

عزیزم ببخشید اینقدر سوال می کنم🙈اگه نامه نداشته باشیم بازم می تونیم پیشش وقت بگیریم واینکه اگه دکتر بخواد نامه بده چطوری میده چی مینویسه توش مثلا شرایطمونو‌ ‌بهش تو‌نامه توضیح میده یا فقط معرفی می کنه؟اگه فقط معرفی می کنه که من دیگه دنبال نامه نرم خودم یراست برم بیمارستان الزهرا پیشش ویزیت بشم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
منو همسرمو هيچ جا نفرستادن فقط ازمايش داديم از ماه ديگه هم بايد برم برا شروع سيکل. شما هم چند بار پ ...

من یه بار پانکچر شدم.ولی خیلیا رو دیدم چندبار پانکچر شدن.اونجا یه خانومه بود گفتم رفتم مطب خیراندیش یه خانومه هست فقط خانوما رو میبینه و خوب راهنمایی میکنه واسه پروسه ivf.رحم و اینا رو چک میکنه.من اگه میدونستم زودتر میرفتم.ژل رویال خوبه اونم بخور بازم تحت نظر باشی بهتره

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
آره انگار تيمي کار ميکنن منم شنيدم نصر ميگه اهدايي برا همون دو دل شدم چون نه همسرم نه خودم اهدايي نم ...

عزیزم انشاءالله خدا خیلی زود دامنت سبزکنه طبیعی باردار شی...اینجا دخترایی بودن که با ذخیره خیلی کم مامان شدن انشاءالله برای شما هم اتفاق بیوفت ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
لیلا جان سلام یه سوال ازت داشتم برای بعدانتقال سوپ قلم گاو یا گوسفند خوبه درست کنمم بخورم؟؟؟

سلام عزیزم. آره دیدم بچه ها میخورن.هم مقویه هم برای جلوگیری از یبوست. فقط قلم گاو فکر کنم خیلی دیگه چرب بشه. به نظرم گوسفند بهتره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدای بزرگ به حق فاطمه ی زهرا به حق حضرت زینب که امروز ولادتشونه دل این دوست عزیزم رو شاد کن و قبل از ...

مممونم عزیزم انشالله انشالله خدا از دهنت بشنوه،،انشالله خدا کمک شماهم بکنه نی نیتو صحیح وسالم بغلکنی وهمچنین همه دوستانمون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم من یه ساعت پیش داروخانه بودم گفتن گونال داریم گلستانم اگه میخوایین من براتون بگیرم اگه به یکی ...

سها جونم ممنون. گلستان کجا میشه خانومی؟ گلستان اقدسیه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم