2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
بچه ها من کلا این بارداریم عجیب غریبه.یا شایدم بچم از این تخسهاست.مثل بچه خان 😒 همه بچه ها قلقلک می ...

الهی نازی من اولین حسم همین بود حس میکنم نیشگون میگیره وقتی اینجوری میگم خواهر زادم اونقد ذوق میکنه که نگو�😋

الهی نازی من اولین حسم همین بود حس میکنم نیشگون میگیره وقتی اینجوری میگم خواهر زادم اونقد ذوق میکنه ...

ای جانم 😍😍 خدا حفظشون کنه برات 💙💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دوباره امروز ازم تکرار کردم روز ۱۶ هستم بتا ۱۳۰۰ شده خوبه دیگه خیالم راحت باشه؟ و اینکه از ...

مبارکه..به نظرم یه قلو عه...من روز چهارده ۱۳۰۰ بود بتام.جنین سه روزه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نمیدونم عزیزم کاشکی از زینبی بپرسی ولی فکر نکنم خوردنش ضرر داشته باشه، تو نت بزن فوایدشو نوشته چقدر ...

دکتر منم گفت نیازی نیست اینارم به زور نوشت ولی زینبی میگه کافی نیست😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
دکترم قبل پانکچر هر چی ازمایش اعم از انعقادی و ایمنی و ژنتیک هست برام نوشت راستش من سر در نیاوردم کد ...

چقدر هزینه آزمایشات شد عزیزم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
فدااااااااات نه ندارم ک بزنم.وگرنه صدبار میزدم😉😉😜😜 توچی چه خبرااا از نی نی؟؟

خوبه نداری نزن الکی بهت استرس میده

هیچی واقعا دیگه دارم ناامید میشم یعنی اون اوایل گاهی دل درد پریودی میشدم الان اونم نیست خیلی نگران کننده عادی ام

امروز برای اولین بار خودم آمپول آنوکساپارینم رو به بازوم زدم💪💪💪 چقد احساس قدرت بهم دست داد😄😄😄 ...

به بازو مستقیم زدی یا 45 درجه؟من به شکم میزنه همسرم و چون شکمم چربی داره مستقیم میزنم نمیدونم درسته یا اشتباه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
که اینطور شما دید کسی پیششون مثبت شده باشه تا بحال برخورد کردید خودتون

ما 8تا دوستیم 6تا +شدن بار اول منم دوبار +شدم و نموند اون یکی هم بار اول با ظهیری منفی شد بار دوم با این قراره بار سوم انتقال بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باید برم به دکترم بگم نامه بده برم پیشش پس ممنون از اینهمه وقتی که گذاشتی عزیزم انشأالله که دلت شاد ...

نامه هم نداد برو پیشش بگو من دوست مرضی هستم دیگه تمومه  اگر اولین انتقالت باهاش +نشد بیا هرچی دوست داری بهم بگو