2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
قربونت برم نفسی جون..نه .من دیگه تااخر همینم 😭 دکتر گفت مثل تو داشتم .تااخر همین بود.ناامیدم کرد رف ...

الهی بگردم...چقد ناراحتم برات عزیزم..خیلی خیلی سخته ولی خداروشکر میگذره..فقط تحمل کن سعی کن روحیت خراب نشه و ب گل پسر فک کن ب روزای ک بعلش کنی

من بااینکه بارداریم.سخت بود وتهوع و خونریزی و استراحت و....ولی باورت میشه چندروز بعد زایمان ک روب راه شدم دلم واس حاملگیم تنگ شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت برم نفسی جون..نه .من دیگه تااخر همینم 😭 دکتر گفت مثل تو داشتم .تااخر همین بود.ناامیدم کرد رف ...

دکترت الکی ناامیدت کرده..من از چند نفر شنیدم تا ماه چهارم ویار داشتن..تو که الان سه ماهه ای درسته؟

چی میگی تو😤😤😤😤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی منم بخورم احتمالا دم عید انتقالم بشه من اگه پریودم عقب نیوفته؟من خیلی میترسم نشه دکترم با زور و ...

نمیدونم عزیزم کاشکی از زینبی بپرسی ولی فکر نکنم خوردنش ضرر داشته باشه، تو نت بزن فوایدشو نوشته

چقدر کار خوبی کردی آزمایش دادی راستش منم میخواستم آز بدم ولی با جنین شناس که صحبت کردم گفت جنینات رشدشون ضعیف بوده پشیمون شدم دکترمم گفت فعلا نیازی نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینبی جون میگم من میخوام ژل رو با عسل بخورم، به نظرت اثرش کم میشه؟ آخه امروز بار اولم بود گذاشتم زیر ...

یکی از دوستای من چون به بچه اش میده و اون میگه بدمزه است نمی خورم یه جا مخلوط با عسلش رو خرید اما به مقدار کم که هر ماه جدید بگیره و‌ تو یخچال گذاشته میده بهش

الهی بگردم...چقد ناراحتم برات عزیزم..خیلی خیلی سخته ولی خداروشکر میگذره..فقط تحمل کن سعی کن روحیت خر ...

ممنون عزیزم از امیدو روحیه ای که میدی بهم..باشه سعیمو میکنم 😥.خدا گل پسرتو حفظ کنه برات مهربون 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دکترت الکی ناامیدت کرده..من از چند نفر شنیدم تا ماه چهارم ویار داشتن..تو که الان سه ماهه ای درسته؟

خدا کنه درست شه...یه هفته دیگه تقریبا میشه ۴ ماه تمام..ولی فعلا انگار نه انگار..

یکی از دوستای من چون به بچه اش میده و اون میگه بدمزه است نمی خورم یه جا مخلوط با عسلش رو خرید اما به ...

مچکرم عزیزم

منم از فردا اول یه قاشق پر میکنم از عسل بعد یه تیکه ازین ژل میذارم روش که سریع قورتش بدم مزشو حس نکنم دیگه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها من کلا این بارداریم عجیب غریبه.یا شایدم بچم از این تخسهاست.مثل بچه خان 😒 همه بچه ها قلقلک میدن مامانشونو.من چند روزه حس میکنم نیشگون میگیره شکممو.نیشگونای ریز یعنی گوشت تنم میریزه ..میگم مثل مادرشوهرمیناس.شما میگید نه!😒

عزیزم سر خود نباید استفاده کرد  برای قند خون بالا و لب مرز هم استفاده میشه چون قند خون رابطه ...

اون اوایل که رفتم دکتر برام متفورمین نوشت،ولی من پلی کستیک نبودم،حس میکنم تاثیر منفی داشته و باعث کم تر شدن ذخیره ام شده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت برم مرسی ایشالله  ۴۸ ساعت اول فقط واسه غذا و دستشویی پا شدم اما از بعدش کم کم برگشتم زن ...

ایشالله که نتیجه این سختیارو میگیری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
چرا فقط آبشو بخوره؟؟یعنی خودانجیره مشکل داره بخوره؟

آب انجیر صبح ناشتا خیلی کمک میکنه واسه رفع یبوست 

خود انجیری که یه شب خیس خورده هم ناشتا بخوری بهتر جواب میده تا انجیر خشک

بهترین جنین شناس استان گیلان دکتر پوربهادری هستن که جنین شناس الزهراست این دکتر رو دکتررزاقی بهم معر ...

باید برم به دکترم بگم نامه بده برم پیشش پس ممنون از اینهمه وقتی که گذاشتی عزیزم انشأالله که دلت شاد بشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏