2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سارا جونم توهنوز خوب نشدی😢 وااای فقط میتونم بگم خدابهت طاقت وتحمل بده...واقعا بهشت زیرپاهای تو هس

قربونت برم نفسی جون..نه .من دیگه تااخر همینم 😭 دکتر گفت مثل تو داشتم .تااخر همین بود.ناامیدم کرد رفت کلا...گلاب به روت،به جز تهوع و استفراغ،خلط گلو،اسید معده،بزاق دهان و کلی مشکل دیگه هم اضافه شده بهم..کصافتی شدم واسه خودم.حالم از خودم بهم میخوره..من که انقدر تمیز و ترگل ورگل بودم همیشه الان ببینی.جون ندارم یه شونه بزنم موهامو..نمیدونم چرا انقدر سیستم من خرابه😔

دعا کن نفس جون فقط زود بگذره این روزها .💙💙کم اوردم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دکترم قبل پانکچر هر چی ازمایش اعم از انعقادی و ایمنی و ژنتیک هست برام نوشت راستش من سر در نیاوردم کد ...

چند تا سرم ای وی ای جی رو بهمن تزریق کرد برات صد؟من موقع پانکچرم یه زنه دو تا زد ۳۰۰ چطور صد زدن مریض خود بهمنم بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزار ماشالله. اسپند دود کن. یه وقتایی آدم خودش رو بدجور چشم میزنه دور از جونت مریض نشی. عزیزم داروها ...

عزیزم😙😙😙 ممنون لی لا جون❤

شوهرم میگه تو اگه باردار بشی میشی مثل پنگوئنا😂😂😂

توکل به خدا، امیدوارم این روزای سخت ما هم تموم بشه هممون به نتیجه ای که میخوایم برسیم ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بوی بد میده 😣😣😣 کپسول فروفورت گاین بگیر خیلی بهتره، بو نمیده یبوست هم نمیاره 

همونو دارم ..تا بیاد هضم بره....ولی باید زوری بخورم .سرگیجه شدید دارم دو روزه

منم شنیده بودم که بدمزه س! قرصشو گرفتم اون موقع.. با عسل بخوری فکرنکنم مشکلی باشه عزیزم

ممنون سارا جون😙

منم سریه قبل قرصشو گرفتم دیگه گفتم این سری خودشو بگیرم شاید بهتر باشه ولی قرص خیییلی خوبه اصلا مزه نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون سارا جون😙 منم سریه قبل قرصشو گرفتم دیگه گفتم این سری خودشو بگیرم شاید بهتر باشه ولی قرص خییی ...

چی هست این که میگید به منم بگید اطلاعات ندارم😅🙈

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چی هست این که میگید به منم بگید اطلاعات ندارم😅🙈

ژل رویال، میگن برای باروری خوبه

من برای انتقالم گرفتم بخورم، قرصشم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز برای اولین بار خودم آمپول آنوکساپارینم رو به بازوم زدم💪💪💪 چقد احساس قدرت بهم دست داد😄😄😄 ...

افرین مامان قهرمان..ادم خودش خیلی بهتر از دیگری میزنه.من بیرون میرفتم اوایل.انگار بهم سم تزریق میکرد.خودم میزنم هیچی نمیفهمم.

حالا دور ناف دردش کمتره .بازو نزن

بهترین جنین شناس استان گیلان دکتر پوربهادری هستن که جنین شناس الزهراست این دکتر رو دکتررزاقی بهم معر ...

که اینطور شما دید کسی پیششون مثبت شده باشه تا بحال برخورد کردید خودتون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ژل رویال، میگن برای باروری خوبه من برای انتقالم گرفتم بخورم، قرصشم هست

یعنی منم بخورم احتمالا دم عید انتقالم بشه من اگه پریودم عقب نیوفته؟من خیلی میترسم نشه دکترم با زور و دلخوری برام آزمایش ایمنی انعقادی نوشت که کلا ۸ تا فاکتور بود و ۷ تاش انعقادی جواب دوتاش اومد آنتی تی پی او بالاست فعلا😥 ایمنی برام نوشته غیر لوپوس 😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزیزم، آره حتما ترکیبی و متعادل بخور  دقیقا مثل زندگی عادی قبل از انتقال، تعادل بدنت رو ب ...

ممنون عزیزم زینبی جون روز چند انتقال ازمایش دادی؟ دفعه چندم انتقالت مثبت شد؟ علایمتم میشه بهم بگی 

@زینبی_بابا      

@تورک_آنا      

خانوما دکتر پاکروش شنیدم کارش تو تهران خوبه بهم گفتن یه سر اونجام برم حالا دقیقا نمی وونم کجا برم ولی می خوام بدونم کدوم کیلنیک کار می کنن مثلا رویان یا ابن سینا کسی اینجا زیر نظرش بوده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
افرین مامان قهرمان..ادم خودش خیلی بهتر از دیگری میزنه.من بیرون میرفتم اوایل.انگار بهم سم تزریق میکرد ...

ممنونم😁😁..آره دردش خیلی قابل تحمل تره وقتی خودت به خودت میزنی

خودمم دلم میخواد بزنم تو شکمم ولی نمیدونم چرا دکترم تاکید داشت بزنم بازوم..درصورتی که به مریضای دیگش تو شکم میگفت😟😟

فک کنم میخواد تنبیهم کنه😅😅😅

چی میگی تو😤😤😤😤