2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
آب انجیر صبح ناشتا خیلی کمک میکنه واسه رفع یبوست  خود انجیری که یه شب خیس خورده هم ناشتا بخوری ...

ترسیدم گفتم شاید خیلی گرمه..آخه روزی سه تا دونه میخورم با آبش

چی میگی تو😤😤😤😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترسیدم گفتم شاید خیلی گرمه..آخه روزی سه تا دونه میخورم با آبش

خوب میکنی هیچ ضرری نداره

من نمیدونم انجیر سرد هست یا گرم ولی من کلا خیلی تو بند سردی گرمی نرفتم افراط هر تاش خوب نیست

نمیدونم والا، ما فقط صبح ها میخوردیم به جز این صبح ها 7 تا زیتون شب ها 7 تا انجیر. که البته من انج ...

زینب جان زیتون همونایی که شور هستن یا تو  سرکه میفروشن از اونا میخوردین؟

خدایا شکرت  
باشه عزیزم سعی مو میکنم..ممنون. ببخشید عزیزم قرص آهن بوی خون میده یا من فکر میکنم که بو میده؟!😣

عزیزم منم به بوش حساسم، دکترم گفت easy iron از همشون بهتره، اذیت هم کمتر میکنه معده و روده رو. اینو چند روزه دارم میخورم بنظرم بد نیست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ای جانم پسره دیگه مامانش داره فوتبال بازی میکنه

ان شاء الله قسمت خودت و همه بچه ها از این فوتبال بازی ها البته اروم و بی سروصداش 😆😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم منم به بوش حساسم، دکترم گفت easy iron از همشون بهتره، اذیت هم کمتر میکنه معده و روده رو. اینو& ...

ممنون عزیزم...اسکرین گرفتم امروز میرم داروخونه میگیرم امتحان میکنم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اشتباه نشه گرمیجات با داروهای طب سنتی فرق داره مثلا راحت خرما میشه خورد، موز، آناناس و... اینا همه ...

ممنون عشقم

پس مثلا میشه از دمنوش هایی مثل زعفران و هل و دارچینم استفاده کرد؟

من عرق سیاهدانه نمیخوردم فقط میریختم روی شکمم ماساژ میدادم

زنان پانکچر گرمی خوبه که تخمدان باید فعال باشه بعد انتقال چون چیزای گرم قاعده آوره بهتره کمتر مصرف ...

ممنون عزیزم.

آره میخواستم مطمئن بشم زمان پانکچر ایرادی نداشته باشه ک زینبی جونم توضیح داد 

فدایی داری

من سوالم همین هست تو دوره پانکچر میگن شکمت رو با سیاهدانه بپیچ گرم بشه و صبحانه ها مثلا ارده شیره بخ ...

نه درسته، سیاهدانه را نخور ولی روغنش واسه گرمی تخمدان و رحم خوبه، سیاهدونه داروی گیاهی محسوب میشه ولی ارده و شیره خرما داروی گیاهی نیست که غذای مقوی هس که میتونی مصرف کنی، گلم داروی گیاهی با غذای باطبع گرم متفاوته

آره عزیزم اصلا موندم چجوری بخورمش، دوتا ده گرمی ام گرفتم😥 اولش که گذاشتم زیر زبونم فقط ترشیشو متوجه ...

زمان قدیم که یخچال و فریزر نبود، تو عسل و شکر سرخ نگهش میداشتن، منم گرفتم ولی مخلوط در عسل