2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
آخه ۹۸ که تقریبا تموم شده. فکر کنم منظورش یا ۹۹ بود یا ۲۰۲۰ 😂😂😂

عزیز دلم خوبی؟ 

چه قدر دلم برا اینجا تنگ شده..... 

انشالله به زودی خبرای خوشگلی ازت بشنوم.... 

برا تک تک دوستان بهترینارو آرزو میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد تو مهربون و دل گنده ایی دختر ❤️ از وقتی دوباره برگشتی تاپیک من کلی احساس خوب دارم نرو دیگه بوس

قربونت عزیز دلم.شرمنده ام میکنی به خدا. راستی تاریخ آزمایشت کی هست عزیزم.؟

راستی اگه گونال پیدا نکنم شاید همین کاری که گفتی رو بکنم.گونادوپرین کجاییه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من هفته ۳۴ رفتم سونو دکتر دست زده بود گفته بود بنظر وزنش کم میاد  الان که رفتم سون ...

عزیزم وزنش عالیه نگران نباش.... 

اونم قدش نیست قطر سرشه میشه گفت... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت عزیز دلم. راستش فعلا که برای آزمایش تو دارم لحظه شماری میکنم. ایشالا با یه بتای درست حسابی خو ...

مرسی لیلای عزیزم ...من به دعا در حق همدیگر کردن خیلی اعتقاد دارم چون خدا خودش گفته با دعا سرنوشت عوض میشه به خدا اگه مثبت بشم اول خدا بعد با دعای شما دوستان ..قربونت برم آبجی خیلی ممنونم..انشاءالله خدا به تک تکمون نظر کنه و یه روزی برسه همه مون مادر بشیم آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بازم زیاده 

اگر + بشم فدای سرم .یادته که اینبار 10جلسه فقط طب سوزنی رفتم هنوزم شکمم سفته حالا رو اون سفتیا انوکسانم میزنم هرشب اینقدر جیغ میزنم تا تموم شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز دلم خوبی؟  چه قدر دلم برا اینجا تنگ شده.....  انشالله به زودی خبرای خوشگلی ازت ...

آنا جون خوب خودم سلام. خوبی؟دسته گل های قشنگت خوبن؟ دلم برات خیلی تنگ میشه. یه جا پستت رو میبینم یا لایکت رو پر درمیارم. حتما میدونی که همه دوستامون تو این تاپیک چقدر دعاگوتن. راستی اون پستی که قدت رو گفتی کلی تصورت کردم ببینم چقد ازم بلندتری   

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت الهام جون.به سلامتی فردا میری برا آزمایش منتظر خبرای خوبت هستیم      

مرسی بهار جونم ..آره فردا میرم انشاءالله خدا از دهنت بشنوه ..انشاءالله فردا خوش خبر باشم ..خدایا خودت دل همه روشاد کن

آنا جون خوب خودم سلام. خوبی؟دسته گل های قشنگت خوبن؟ دلم برات خیلی تنگ میشه. یه جا پستت رو میبینم یا ...

مگه قدش چنده؟ وای من از غافله عقبم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اگر + بشم فدای سرم .یادته که اینبار 10جلسه فقط طب سوزنی رفتم هنوزم شکمم سفته حالا رو اون سفتیا انوکس ...

اینبار حتما مثبت میشی و بچه هات هم بغلت میگیری دعای همه ی ما پشت سرت ..انشاءالله جواب اون همه دردات با خنده های بچه هات از یادت میره 🙏🙏🙏

شادن عزیز من فقط اون روش میدونم..چون اون طوری همه موادش بهتر جذب میشه..باز یه گوگل کن شاید روش دیگه ...

میدونم عزیزم ولی یه ماه میخوام بخورم اگه یه هفته بود به زور تحمل میکردم الان انگار یه غصه به غصه هام اضافه شده😔 شوهرم میگه بذارش روی عسل سریع قورتش بده مزشو حس نمیکنی دیگه تا فردا امتحان کنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی لیلای عزیزم ...من به دعا در حق همدیگر کردن خیلی اعتقاد دارم چون خدا خودش گفته با دعا سرنوشت عوض ...

انشالله مثبتی الهام جان.باورکن من خیلی ذوق دارم زود فردا بیاید وبیای بگی بتات چندشده.دیگه بعد اون سوالات درمورد یک قلوئه یا دوقلو از روی بتا شروع میشه    

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
اینبار حتما مثبت میشی و بچه هات هم بغلت میگیری دعای همه ی ما پشت سرت ..انشاءالله جواب اون همه دردات ...

انشالله خواهری .نمیدونم چرا اینبار اصلا دلم اشوبه