2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
برای من گفتن گرید Aو هشت سلولی.دکتر جینین شناس میگف کیفیت جنین هات فوق العاده س

انشالله بسلامتی عزیزم بغلشون کنی،،منم سه تا جنین دیگه دارم هشت سلولی aوb امیدوارم با این سه تا جواب بگیرم توروخدا دعام کن عزیزم ۱۷ساله منتظرم،،البته تو ۱۸هستم ولی میترسم بگم ۱۸میگم نازاییم طولانیتر نشه،،دیونه شدم بخدا😔😔😔انشالله خدا خودش کمک هممون کنه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من اول دی انتقال دادم آز اولم رو زده ۱۵ دی و دومم رو زده ۱۸ دی. مگه میگذره این روزا. منم ک کلا با ...

عزیزم برای یبوست ..

انجیر خیس کن تا صبح ابشو بخور . و اینکه یه سری دکترم بهم گفت سبوس جو بگیر رو هر غذایی که میخوری یکم بریز .اینم خیلی برای من جواب داده قبلا.انشاالله بهتر بشی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم با هم فرق دارن فکر کنم اون دفعه که جواب تارا جون رو دادم گیج خواب بودم درست ندیدم گلم اینوف ...

ممنونم عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
از نظر من هایپر شدن چیز بدی نیست چون یعنی کلی تخمک ازت گرفتن و الان دکترا کنترلش میکنن خیلی اذیت نشی ...

ممنون عزيزم دعا کن اون چه

صلاحمه پيش بياد برام

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
برات انتقال دادی؟؟کی بود انتقالت من امروز روز اولم بود خودم پد عوض میکردم ک دیر نشه وگرنه خیییلیییی ...

بله عزیزم هفته پیش همین موقع ها انتقال دادم

طبیعی هست عزیزم نگران نشو وقتی تو سیکل طبیعی بدن دستکاری میشه اینطوره بعضی ها خیلی کم میشن بعضی ها زیاد

بازم مبارک بهار جون ..انشاءالله صدای قلبشم بسلامتی میشنوی😍😍😘😘

الهام جون من امروز ژل رویالو گذاشتم زیر زبونم ببخشیدا ولی سه چهاربار عق زدم میخواستم بالا بیارم😥😥😥 نمیشه جور دیگه ای خوردش مزشو نفهمم؟ من خیلی حساسم رو طعم چیزا، وای خیلی اذیت شدم😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم انشالله مثبتی با دل پاکی که داری برای همه دعا میکنی و ایت الکرسی میخونی من که منتظر جواب مثبت ...

قربونت بشم خدا رو از ته قلبم شکر میکنم که دوستای خوبی مثل شما رو پیدا کردم که بیآدمی و برام دعا میکنید..ممنونم عزیزم انشاءالله..انشاءالله شما هم نی نی نازتو سالم بگیری بغلت شیرش بدی🙏🙏🙏

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام بچه ها من سه روزی میشه برای بار چهارم ای وی اف کردم لطفا کمکم کنید از تجربیات مثبتتون برام بگید

عزیزم انشاءالله نه ماه بچسبن به دلت ..براتون آیت الکرسی خوندم ..منم بار چهارم میکرو کردم فردا آزمایش دارم

من صبحها ناشتا عسل وسیاهدونه میخورم دوروزم هست قرص کلومفین روشروع کردم.ممکنه تاثیربزاره روقرص؟

برای مصرف سیاه دونه اگر سابقه پرولاکتین بالا داری مصرف نکن منو همین سیاه دونه بیچاره کرد پرولاکتینم رو برد بالا (البته من سابقه پرولاکتین بالا داشتم ولی کنترل شده بود اما با مصرف سیاه دونه حسابی بالا رفت دوباره و کلی دارو مصرف کردم تا بیاد پایین

انشالله بسلامتی عزیزم بغلشون کنی،،منم سه تا جنین دیگه دارم هشت سلولی aوb امیدوارم با این سه تا جواب ...

شمیم جون انشاءالله به حق این روز عزیز و حق بی بی زینب سال ۹۹ بچه هات تو بغلت باشه ..خیلی انتظار کشیدی انشاءالله خدا جواب صبرت با دوتا فرشته کوچولو بده🙏🙏🙏

عزیزم مشکل ایمنی داشتی سرم‌زدی؟ پردنیزولون هم داشتی؟

دکترم قبل پانکچر هر چی ازمایش اعم از انعقادی و ایمنی و ژنتیک هست برام نوشت راستش من سر در نیاوردم کدوم فکتور هست که بگم ولی هم سرم داد  و هم بعد از انتقال پردنیزولون نمیدونم برای چی 

سلام خانمی من یهسوال درگیرم کرده از دیشب من مولتی ویتامین که داده بودن بهم رو با ویتامین دی از قبل ا ...

عزیزم اگر پزشکت تجویز کرده یعنی دوز ویتامین آ توش مشکلی برات ایجاد نمی کنه بعد مصرف بیش از حد ویتامین آ خوب نیست نه اینکه کلا هیچ وقت مثلا هویج نخوریم چون ویتامین آ داره