2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گونال هست من خریدم از داروخونه فلامک تو شهرک غرب تهران

ااا جدی؟ چند واحدی؟ من 10 تا 300 دارم. اینجا پیدا نکنم نهایتا میگم یه نفر از اونور برام بیاره. یا همسرم خودش میره ترکیه یا دوبی میاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فداات بشم عزیز دلم. انشالله به زودی تیکر بارداریت رو میذاری. دعات تا عمق قلبم رفت مخصوصا وقتی دیدم ی ...

ای خداااا چقدخوشحالم کردی..ما که لایق دعاکردن درحق بقیه نیستیم بااینهمه گناه.. انشالله خدادلتوشادکنه

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
چشم الاهی خیرببینی واقن ممنونم ازت

قربونت برم دعا کن همه چي خوب پيش بره هايپر نشم نتيجه بگيرم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بچه ها میشه این سوالمم جواب بدین ببخشید بخدا راسته میگن تو حالت هوشیاری باشیم بهتره برای اناقال اخ ...

بچه هاااا این سوالمو جواب بدین توروحدا

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
اره بي بي چک بزار خاهرم با ي دکتر طب سنتي دوست بود بهش کفته بود بي بي چک نشون ميده بارداري بعد مثبت ...

منم چند صفحه قبل همینو مطرح کردم.کسی نظر نداد.

ولی خب برا میکرو مجبوریم اخه.

فقط ماما بمن گفت نهایت چند روز دیرتر برو ازمایش.زودتر که اصلا نرو

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر