2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
اره بي بي چک بزار خاهرم با ي دکتر طب سنتي دوست بود بهش کفته بود بي بي چک نشون ميده بارداري بعد مثبت ...

آز ک باید بدیم وگرنه دکتر قبول نمیکنه میگه باید عدد بتات رو بگی

ولی چشم آز نمیدم دختر خوبی شدم😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هفته ۱۴ دکترم گفت شروع کنم.

من اصلا نمیتونم استفاده کنم هیچ کدوم از تقویتی هارو.نه مولتی ویتامینو نه قرص اهنو 😢 میبینمشون بالا میارم.اشکال داره نخورم؟

واسه نی نی لازمه یا خودم؟!

خودم مهم نیستم فقط به این هیچی نشه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
آز ک باید بدیم وگرنه دکتر قبول نمیکنه میگه باید عدد بتات رو بگی ولی چشم آز نمیدم دختر خوبی شدم😉😉

نميدونم هر جور صلاح ميدوني من نظر شخصيمو گفتم عشقم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون از دعای خیرت عزیزم میفهمم چی میگی ..منم از این ادمها زیاد دارم دور و برم متاسفانه..

ای بابا سارای عزیز،بخوایم بگیم میشه مثنوی هفتاد من!!!

یعنی اگه یه میوه شوهرم بده دست من قیامت به پا میکنه از ناراحتی. البته نه من نه همسرم اهمیتی نمیدیم اما دروغ چرا ازش میترسم!

قربونت عزیز دلم.❤❤❤

یه قلب مال خودت اون دوتا قلبم واسه پرنسس و پرنست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم هیچ درحال جمع آوری هزینه میکرو جدید خخخخخخ 

هزينش برا شما چقدره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ای بابا سارای عزیز،بخوایم بگیم میشه مثنوی هفتاد من!!! یعنی اگه یه میوه شوهرم بده دست من قیامت به پا ...

امان از آدم حسود 😒

مرسی مهربونم 😍😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عشقی خواهری منم حرفت رو قبول دارم و انجام میدم فقط به دکی چی بگم؟؟🤔🤔

بگو ده روز ديکه ميرم سنو عدد بتا رو ميخاي چيکارخخخخ

عزیزم چرا بدبختی؟! من ۴۱ سالمه ولی حس بیست ساله هارو دارم. بهم برمیخوره ها، اونوقت شب میام تو خواب ...

بابا سن یه عدد هستش مهم دلتونه حسابی جووووونه😉😉😉😉😉😉😉

خواهر بیا وسط یه قری به کمرت بده ولادتم هست بزار رحمت حال بیاد😜😜😜

بگو ده روز ديکه ميرم سنو عدد بتا رو ميخاي چيکارخخخخ

چشم بهش میگم اما چشمم آب نمیخوره قبول کنه.

بنظرم ما منتظرا ک در صف بچه هستیم باید چند وقت یبار یه دورهمی با هم بزاریم یکم سرحال بشیم

چشم بهش میگم اما چشمم آب نمیخوره قبول کنه. بنظرم ما منتظرا ک در صف بچه هستیم باید چند وقت یبار یه د ...

من اگه ازم مثبت بشه دکترمو تغير ميدم شهرستان خودم دکتر ميگیرم