2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بعد 3روز میتونم غذا و اینا درست کنم؟؟ راستی من شنیدم ک نشاسته ضرر داره نخوریم شماخودتون استفاده کر ...

کنار گاز از نظر من کلا نرو اين پانزده روز رو ي طوري باهاش کنار بيايد نمي ارزه 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام بچه ها من فردا صبح سونو دارم برا پانچر امیدوارم تخمک خوب داشته باشم وگرنه وسط حیاط مرکز خودمو ا ...

میشه زدنی منم صدا کنی با هم بزنیم

یکم هوچی بازی دربیاریم مردم بخندن شاد بشن😉😉😉😉😉😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از لطفت خداخیرت بده😘😘😘

فدات راستي آب هم فررررراووون بخور از جيش رفتن نترس اصلا باعث ميشه يبوست نشي 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
فدات بشم عشقم. ان شالله زندگیت همیشه سرشار از عشق و محبت و شادی و خنده باشه.😘😘😘😘

مرسی عزیزم. همچنین برای شما و همه عزیزان حاضر در این تاپیک و البته کل مردم دنیا 😘😘😘😘😘😘

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من فردا صبح سونو دارم برا پانچر امیدوارم تخمک خوب داشته باشم وگرنه وسط حیاط مرکز خودمو ا ...

واي عزيزم منم فردا اولين سنو پانکچرمع

نه بابا به سن ربطی نداره دختر خب من ۸ ساله ازدواج کردم از اولم نی نی میخواستم😋😋😋 تو عشقیییییی م ...

فردا نگاه میکنم 

فال ستاره ت رو میگم حتما

کلا فقط اینو بگم امسال سال خاک هست و خیر و برکت با خودش میاره خداروشکر

حالا من هربار یه جا میرفتم آزمایش خجالت میکشم یه جا چند بار منفی شم انگار حالا طرف منو میشناسه دیگه ...

من خرافاتی هم هستم مثلا یه جا آز داده باشم منفی دیگه بکشیم اونجا نمیرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله موفق بشی من این سری دوره بلند مدت داشتم میگم کاش فردا دیگه بهم امپول نده 

يعني دوتا پريود امپول گرفتي ؟؟؟؟مشکلتون چيه گلم

عزیزم چرا بدبختی؟! من ۴۱ سالمه ولی حس بیست ساله هارو دارم. بهم برمیخوره ها، اونوقت شب میام تو خواب ...

😂😂😂الهی عزیزم

مهربون

من خودمو گفتم

چون میگن سنت بالاست برای بارداری و ....

اگه یبوست بشی آره ضرر داره عزیزم. من نه هنوز مامان نشدم. آره دیدم اینجا بچه ها کارای سبک خونه رو انج ...

انشالله ب حق این شب عزیز دامنت سبزبشه ممنونم از راهنماییت عزیزم

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢