2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
با عمق رحم انتقال میدن عزیزم بعضی دکترا میگن نبمه پر بعضی هم مثه دکتر من میگن خالی  اما یه خان ...

خیلی حس بدی دستشویی داشته باشی نتونی بری

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
میشه یه بار دیگه بفرستی؟دستم خورد رد کردم ببخشید داشتم قر میدادم درست ندیدم کدوم گزینه رو زدم 😉😉

خدا نکشتت داری قر میدییییی

الان شوهرت پا میشه طلاقت میده😜😜😜

حیف اینجا انگتر نمیشه صوت فرستاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشحالم که تونستم شادت کنم. انشالله ۹ ماه دیگه یه روز بگی انقد منو خندوندی که نوزادام از خواب پریدن

فدات بشم عشقم.

ان شالله زندگیت همیشه سرشار از عشق و محبت و شادی و خنده باشه.😘😘😘😘

عزیزم مناسب طبع چجوریه؟؟فقط میدونم نباید غداهای گرم بخورم شمامثبت شدبن؟؟؟ دسشوی فرنگی لازمه؟؟ راس ...

گلم متعادل غذا بخور نه اونقدر گرم ک دور از جون چيزيت شه نه اونقدر سرد ک يبوست بشي اره دسشويي فرنگي برو ايراني خوب نيست نشاسته برا اونايي که يبوست ميشن هميشه تو حالت عاديم يبوستن خوب نيست کلا چيزاي نشاسته دار بعد انتقال خوبه استراحت مطلق نباش روزي چند دقيقه راه برو خونت لخته نشه اب گرم روشکمت نريز با اب ولرم حموم کن چيزاي سنگين بلند نکن توکل کن به خدا و استرس رو از خودت دور کن اين حرفا از بچه هاي گروه ياد گفتم خودم هنوز سيکلم شروع نشده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
چه خوب منم تهران میام برای دکتر خودم مهرشهر هستم  پس نزدیکیم😍👌 اسم😂😂 بزار ببینیم مثبت م ...

حالا من هربار یه جا میرفتم آزمایش خجالت میکشم یه جا چند بار منفی شم انگار حالا طرف منو میشناسه دیگه عقلم داره از بین میره باور کن

الان همش میگم این سری کدوم آزمایشگاه برم که تا حالا نرفتم. کاش دیگه هیچکدوم منفی نبینیم

فکر کردم فقط شوهر منه زود میخوابه نگو داریم مال من تو پادشاه سوم چهارمه خخخخ😁😁😁😁😁یه تکون میخوره ...

من اصلا نرفتم تو اتاق خواب. اتفاقا شبا دیر میخوابه دیشب ساعت دو و نیم. دیگه با دعوا اومد خوابید،کارش زیاد میشه خوابش کم میشه. دیگه امروز بهش گفتم قرص ملاتونین گرفت،بهش قرصش دادم نیم ساعت بعدم رفت خوابید

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ترجیحا صبحانه ها مربای به بخور. اگه یبوست نمیشی هر روز یه کم نشاسته تو یه استکان آب حل کن بخور ...

بعد 3روز میتونم غذا و اینا درست کنم؟؟

راستی من شنیدم ک نشاسته ضرر داره نخوریم

شماخودتون استفاده کردین؟؟؟

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
فکر کردم فقط شوهر منه زود میخوابه نگو داریم مال من تو پادشاه سوم چهارمه خخخخ😁😁😁😁😁یه تکون میخوره ...

آقا پلیسه مچت رو نگیرهههههه😜😜😜😜😜

عزیزم پس توام بیا وسط قرزررررررش بده🕺🕺🕺🕺🕺🕺🕺💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

گلم متعادل غذا بخور نه اونقدر گرم ک دور از جون چيزيت شه نه اونقدر سرد ک يبوست بشي اره دسشويي فرنگي ب ...

ممنونم از لطفت خداخیرت بده😘😘😘

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
بعد 3روز میتونم غذا و اینا درست کنم؟؟ راستی من شنیدم ک نشاسته ضرر داره نخوریم شماخودتون استفاده کر ...

زندگیذعادی رو داشته باش فقط چیز سنگین بلند نکن ونزدیکی هم ممنوع ،نشاسته هم اگه‌مستعد یبوستی، نخور ،زندگی عادی بیخیال باش دنبال علایمم نباش ایشالله مثبت میشی🙏🙏🙏🙏🙏🤰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بعد 3روز میتونم غذا و اینا درست کنم؟؟ راستی من شنیدم ک نشاسته ضرر داره نخوریم شماخودتون استفاده کر ...

اگه یبوست بشی آره ضرر داره عزیزم. من نه هنوز مامان نشدم. آره دیدم اینجا بچه ها کارای سبک خونه رو انجام میدن و آشپزی میکنن. اتفاقا استراحت مطلق اصلا خوب نیست مگه تو موارد خاص مثل لکه بینی و اینا. راستی جاروبرقی هم نباید بکشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم