2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
فداتشم عشقمممممم یعنی میشه مامان بشیم و حسابی قررررررررش بدیم💃💃💃💃💃💃💃 آره همچنان میپرم امروز ...

ایشالله اکرم جون

راستی اسم من آرام هست

تهرانی یا شهر دیگه ای؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نازنینم منم هستم ناامید و پر استرس اما میگذره خب راستی مامان شدنت مبارک عشقمممممم بالاخره بی ...

شما کي ازمايش ميدي گلم؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
قربونت برم بخدا دیگ هر لحظه اشکم جاریه ..فقط امیدم به لطف خداست چون میدونم اگه مثبت بشه برام معجزه ش ...

الهام جون همش تو ذهنمی و مطمانم مثبتی به دلم افتاده مثبتی شما بخدا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
الهي قربونت برم ناراحت نباش خدا ي روز انقدر بهت نظر ميکنه ني ني سالم  ميذاره تو دلت اوناي که نا ...

الهی اون روز زودتر از راه برسه تا از بین نرفتم و دیگه قلبم بیشتر از این پاره پاره نشده.

خیلی منتظرم خیلی امسال فقط چشمم اشک بوده اشککککک😔😔

الهی دورت بگردم ممنون. میدونی چی آدم میسوزونه اینکه میدونن ولی بازم اهمیت نمیدن ما رو میشکنن. از ه ...

خدانکنه عزیزم. میفهممت کامل. چون برای زن داداشم این اتفاق افتاد و بعد زایمان متوجه تومور کبد شد و متاسفانه از دنیا رفت،جاریم اینو میگه که یعنی برا تو هم اتفاق میوفته! متاسفانه از اینجور آدما کم نیستن. اگه بخوایم بخاطر حرف همشون غصه بخوریم که دور از جونت خل میشیم. خوب کاری میکنی بسپار به خدا. دنیا دار مکافاته از هر دست بدیم از همون دست میگیریم. پس بدون به موقعش حساب باید پس بدن خیلی سخت تر از اونچه که به سر ما آوردن. عزیزم نی نی ها رو دیگه غصه نده. بخند شاد باش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الهام جون همش تو ذهنمی و مطمانم مثبتی به دلم افتاده مثبتی شما بخدا

فدات شم آبجی..انشاءالله قربونت برم خدا از دهنت بشنوه به حق این شب عزیز و بی بی زینب دل همه منتظرا رو شاد کنه به منم نظر کنه..خدا نی نی شما رو هم درسلامتی کامل برسون بغلت عروس کوچولو عزیزم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
الهی اون روز زودتر از راه برسه تا از بین نرفتم و دیگه قلبم بیشتر از این پاره پاره نشده. خیلی منتظرم ...

انقدر به خودت استرس نده مگه ما بنده اون خدايي نيستم که ميتونه ناممکنا رو ممکن کنه پس چرا ناراحتو غمگين اگه شرايط منو ميفهميدي به خدا خداتو شکر ميکردي که جاي من نيستي ي زجرايي دارم ميکشم ي حرفاي ميشنوم که اي هي چي بگم ميگم الهي شکرت انشالله

به مراد دلت ميرسي استرس نده به خودت چند ساله منتظري؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

میگم به نظر شما خانمای زیبا 🥰😍🥰😍بعد از کورتاژ کی پریود میشم؟از دیروز یه دردی پیچیده تو تخمدان راستم که تیر میکشه تا کمرم ، فک میکنم تاثیرات همون لخته خون تو رحم هست یا چمیدونم،والا دکتر برو نیستم بهم بگین کی پریود میشم به نظرتون؟