2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از بی بی متنفرم یعنی اصن نمیرم بخرم عصبی میشم تازه تو دفترچه دیدم دکتر روز ۱۹ دی برام آزمایش نوش ...

من اول دی انتقال دادم آز اولم رو زده ۱۵ دی و دومم رو زده ۱۸ دی.

مگه میگذره این روزا.

منم ک کلا با یبوستم درگیرم.

چهار بارم از توالت ایرانی استفاده کردم.

که احتمالا منم بخاطر همین استرسی که کشیدم جنینام نموندن

عزیزم به ما تاکید کردن که مثانه تونو خالی کنید.بعد بردنمون واسه انتقال.ببخشید ولی جلو چشم پرستار رفتیم دستشویی 😐واسه انتقال با سونو میگن مثانه پر باشه؟

سخته که!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نگو اینطوری .اشک منم درومد 😢 الهی به حق همین شب عزیز و مبارک خدا اولاد سالم و صالح میده به همه منتظ ...

ممنون فداتشم آخه میدونی چیه من ته تغاری خونمونم ششمین بچه خانواده حالا همه خانواده منتظر بچه منن همه دعا میکنن نذر میکنن خیلی سخته .....

مامان و بابام پیر شدن از ناراحتی من .....

بماند حرفای اطرافیان ک چقدر شکوند منو ......

یه حرف خیلی ناراحتم کرد یکی گفت بهم الان دیگه چوب خشکم باردار میکنن شما ...😭😭😭😢😢😢

ممنون عزیزم شکر بهترم مرسی عزیزم یدونه هست مال من گلم

عزیزدلم برات بهترین هارو آرزو میکنم.

چی میشد خدا به هممون یه دونه نی نی میداد تا لبمون به خنده باز میشد😢😢😢😭😭😭

ممنون فداتشم آخه میدونی چیه من ته تغاری خونمونم ششمین بچه خانواده حالا همه خانواده منتظر بچه منن همه ...

اه امان از حرف مردم ولی میدونی در دروازه رو میشه بست ، دهن مردمو نمیشه.اصلا اهمیت نده عزیزم .به این چیزها هم فکرنکن و استرس نده به خودت..نی نی ها جاشون امنه به لطف خدا عزیزم 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اه امان از حرف مردم ولی میدونی در دروازه رو میشه بست ، دهن مردمو نمیشه.اصلا اهمیت نده عزیزم .به این ...

ممنون فداتشم.

امسال تابستون رفتم مشهد نشستم صحن انقلاب روبروی گنبد طلا و پنجره فولاد و سقاخونه

بدون هیچ حرفی فقط اشک ریختم قبل از نماز صبح بود فقط اشک ریختم و دعا کردم 

شبم رفتم صحن آزاری روبروی ضریح طلای امام رضا بی صدا بدون حرف فقط اشک ریختم انقدر گریه کردم چشمام باد کرد.

ولی خیلی دعا کردم همه منتظرا رو دعا کردم.

ممنون فداتشم آخه میدونی چیه من ته تغاری خونمونم ششمین بچه خانواده حالا همه خانواده منتظر بچه منن همه ...

ای وای از این نافهمی هایی که هممون مزه اش رو چشیدیم! شاید خیلی هاشونم منظور بدی ندارن اما چه فایده وقتی دل آدم بشکنه

جاریم خیلی خوشحال بود ما بچه نداریم پشت سرم خیلی حرف میزد تو روم هم که تیکه متلک نبود که نگفته باشه

باردار که شدم و سقط شد فهمید خب پس احتمالا مشکلی ندارم حالا اینبار منو دیده بهم میگفت وای الان هرکی حامله میشه وقتی زایمان میکنه بعدش میفهمه سرطان کبد داره!! اینارو میگه منو ناراحت کنه و برنجونه

ببین چقدر باید دل یه آدم سیاه باشه

.😐😐

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها  من مشکل شوهرم خیلی حاد بود انقدر که دکترم رک بهم گف میدونی ممکنه هیچوقت باردار نشی 

ولی وقتی رفتم واسه سیکل از همه سرحال تر بودم و به همه انرژی میدادم و مطمین بودم که میشه با وجودی که آخرین آزمایش شوهرم خیلی خیلی بد شده بود شاید بدتر از  دوسال گذشته.ولی به لطف خدا همون دفعه ی اول جوابش مثبت شد و همه خوشحال شدن

وایییی بخاطر اون داروخانه ای که اشتباه دارو داد اینطوری شد؟

آره عزیزم ...حالم اصلا خوب نیست😔😔😔

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》