2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
نه اونجورم نیست که فکر میکنی البته استرس طبیعیه چون برات تازگی داره نمیدونی چجوریه، نمیگم آدم اذیت ن ...

اخه ماه راهمون دوره ي شوهره بدقلق دارم وضع ماليمون انچنان بد نيست ولي خوب خوبم نيست برا همين اگه

نشه

ديگه نميتونم بيام

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلام به همگی من دیروز دوتا جنین 3روزه انتقال دادم.ازهمون لحظه تا الان دلدرد شدید دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی من دیروز دوتا جنین 3روزه انتقال دادم.ازهمون لحظه تا الان دلدرد شدید دارم

مبارک باشه ثمین جون ..دیروز اتفاقا تو تایپیک به یادت بودیم و برات دعا کردیم ..انشاءالله نه ماه بچسبن به دلت سالم بگیری بغلت شیرشون بدی عزیزم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
کدوم مرکز میری،؟

رويش هلال

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلام خداروشکر.بسلامتی عزیزم..امروز وقت شیردادن خیلی دعات کردم ثمین 🙏 

دل درد شدیدو نمیدونم براچیه ب دکترت گفتی؟بخاطر دستکاری رحم.میتونه باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هانا جان، متأسفانه لیانا تو 24 هفتگی در اثر خونریزی و انقباض، هر دو نی نیش رو از دست داد 😥😥😥

واقعا؟؟؟😭چه قدر ناراحتم هر وقت فرصت مى كردم و دلم تنگ مى شد فقط مى يومدم تيكراى بچه هارو مى ديدم كه كم مونده به زايمان خوشحال مى شدم و مى رفتم

واقعا شوكه شدم خدا بهش صبر بده كه با شنيدن اين خبر من حالم بد شد 

نمى دونم چى بگم از بس شوكه شدم

مبارک باشه ثمین جون ..دیروز اتفاقا تو تایپیک به یادت بودیم و برات دعا کردیم ..انشاءالله نه ماه بچسبن ...

ممنونم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خداروشکر.بسلامتی عزیزم..امروز وقت شیردادن خیلی دعات کردم ثمین 🙏  دل درد شدیدو نمیدونم بر ...

فکر کنم نفخه ناشی از مصرف پروژسترون

عزیزم منم داشتم تا ۵ ۶ روز اصلا با دل درد از خواب بیدار میشدم نشونه خوبیه 😁🥰

اخه من دیروز انتقال دادم نشونه به این زودی

هانا جان، متأسفانه لیانا تو 24 هفتگی در اثر خونریزی و انقباض، هر دو نی نیش رو از دست داد 😥😥😥

وااااای چی میگییییییییی شوخیه نه؟خدا مرگم بده باورم نمیشه  

اصلا از دیروز به زور دارم جواب میدم، یک لحظه هم نمیتونم خودمو جای اون بذارم، آخه بچه هاش سالم سالم ب ...

زينب من دو بار انتقال منفى داشتم خودمو كشتم كه برام دو تا انتقال بدن كه حداقل يكيش بگيره سنم هم ٣٦ بود اما قبول نكردن كه نكردن

گفتن تو نمى دونى و ما هر چند بار هم بخوايم برات انتقال بديم فقط يكى انتقال مى ديم اگه غير اين مى خواى اوكى مشكلى نيست مى تونى برى كشور ديگه اى كه بيشتر انتقال مى دن و مركزى كه قبول كنه اين مساله رو 

ما به هيچوجه هر بار بيشتر از يكى انتقال نمى ديم

خيلى وقتها حرص خوردم گريه كردم دعوام شد عصبى شدم اما بعدش واقعا به اين باور رسيدم حرفشون درست بود و در شرايط من بهترين تصميم رو گرفتن

خيلى ناراحت شدم از اين خبر از ته قلبم براش دعا مى كنم كه خدا آرامشو به قلبش برگردونه🙏🏼🙏🏼🙏🏼