2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
برای پردنیزولون فقط اینو بگو عزیزم چه دوزی و چند وقته داری استفاده میکنی؟ 

مرسی از راهنماییت گلم.

پرد رو قبل شروع سیکل داد

سیکل شروع شد قطع کردم

دوباره از روز ۸ انتقال روزی ۲ تا دارم میخورم. ۱۲ ساعت یکبار.

یه چیزم نمیدونم به داروها ربط داره یا نه. شبا تو خواب عرق میکنم بعد لرز میکنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه اوه، بعد از اولش متوجه همچین فاجعه ای نشده بودن؟ خدایا خییییییلی اعصابم بهم ریخته  بخاطرش، ...

نه گلم هیچ سونوی هم ندیده سه تا جفت تشکیل شده، حالا اگر هم میدید نمیدونم میشد کاری کرد یا نه

اگر جنین بود و متوقف میشد این قدر شاید خطری نبود، ولی جفت به تنهایی... 

@زینبی_بابا     من رفتم دکترم دلیل این که چرا نشدو پرسیدم گفت آره حتما باید بفهمی چرا ...

ببین کلا هیچ کس با هیچ آزمایشی نمیتونه بگه چرا نشد 

فقط باید بررسی های بیشتر کرد اگر مورد مشکوک دیده شد، بندازن گردن اون و بگن احتمال زیاد این جای کار می لنگیده

گاهی هم دلیلی پیدا نمیشه کرد واقعا

ولی بهش کاش میگفتی اون آزمایش ها رو یک ماه پیش انجام دادی

مرسی از راهنماییت گلم. پرد رو قبل شروع سیکل داد سیکل شروع شد قطع کردم دوباره از روز ۸ انتقال روزی ...

این لرز و اینا میتونه به خاطر داروها باشه 

گلم پرد رو سه روز تبدیلش کن به روزی 1 عدد

سه روز بعد روزی یک دوم

سه روز بعد یک چهارم 

و سه بار هم اون یک چهارم رو یک روز در میون بخور و بعد قطع کن

فقط دوزش 5 بوده دیگه؟ که دو تا قرص میشه 10،درسته؟

بچه ها من گفتم دیشب کمی لک دیدم،برای قلب جنینم میخواستم چهارشنبه برم که هشت هفتم کامل شده باشه ولی د ...

مبارک باشه عزیزم ..خدارو هزار مرتبه شکر انشاءالله۱۲۰ سال بتپ قلب کوچولوش😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بچه ها من گفتم دیشب کمی لک دیدم،برای قلب جنینم میخواستم چهارشنبه برم که هشت هفتم کامل شده باشه ولی د ...

مبارک باشه گلم، ایشالا این دورانو بخوبی و خوشی بگذرونی. ایشالا قسمت همه

این لرز و اینا میتونه به خاطر داروها باشه  گلم پرد رو سه روز تبدیلش کن به روزی 1 عدد سه روز ب ...

سلام گلم، خوبی، ببخشید الان روز 6 انتقالمه، همهش تو خونه بودم، میتونم بیرون برم، با ماشین و یه کوچولو پیاده روی

عزیزم اصلا استرس نگیر گلم، رسما هر جا دیدی از لحاظ روحی داری کم میاری، بزن بی خیالی و روال عادی زندگ ...

سلام زینب جان.من باید تا ۹ آمپول ستروتاید میزدم.ساعت ۱۰ و نیم زدم.حالا چی میشه؟

خدایا شکرت  
مثانه پر واسه انتقال بهتره یا خالی؟؟

میگن چون خارج رحم نشه خدای نکرده با مثانه پر با سونوگرافی اناقال میدن فکر کنم دلیل دیگه ای نداره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزززیم جنینات چی شد؟؟!!!

یازده تا تشکیل شد سه تاش بلاست شد که تشکیل داد بقیه نموندن اون سه تا هم که تشکیل داد گفت جنینای خیلی خوبین که منفی شد😒

ببین کلا هیچ کس با هیچ آزمایشی نمیتونه بگه چرا نشد  فقط باید بررسی های بیشتر کرد اگر مورد مشکو ...

آره حواسم نبود بهش نگفتم کاش می گفتم

مثانه پر واسه انتقال بهتره یا خالی؟؟

مثانه پر بهتره مخصوصا اگه با سونو انتقال بدن چون تو سونو بهتر میتونن با مثانه پر داخل رحم و جایی که انتقال میدن ببینن

خدا جونم شکرت...
سلام گلم، خوبی، ببخشید الان روز 6 انتقالمه، همهش تو خونه بودم، میتونم بیرون برم، با ماشین و یه کوچول ...

سلام عزیزم خدا رو شکر مامان جدید 

آره گلم از همون روز انتقال هم میتونستی بری

پارک که عالیه اگر بری

یازده تا تشکیل شد سه تاش بلاست شد که تشکیل داد بقیه نموندن اون سه تا هم که تشکیل داد گفت جنینای خیلی ...

یعنی از 11 تا جنین 3تاش چنین شد؟؟!!😢😥

ای خداا واقعا ناراحت شدم عزیزم😔 درکت میکنم عزیزم..

انشالله که طبیعی باردارشی عزیزم🙏 ❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥