2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومی فک کنم هماتوم داشتی? که در اینصورت طبیعیه منم تا ۸ روز کاملا خونریزی روشن و لخته داشتم

اره گفتن ۷۵درصده همش دارم خون روشن دفع میکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

@زینبی_بابا    

خانوما من چندروزه خیلی سردمه.از خونه بیرون میرم همه بدنم یخ میکنه.تو خونه هم که حسابی خودمو میپوشونم.به نظر شما ربطی به تزریق گونال و متوتروپین داره؟زینب جون لطفا شماهم اگه میدونی راهنمایی کن‌.

آره امپولشو من اولا یکروزدر میون داشتم که اونو روزی یدونه کرد تو این مواقع آمپول خیلی بهتره &nb ...

مرسی عزیزم

حتمن فردا زنگ میزنم میگم امپول بزنم بهتره

بازم ممنون

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من این سری چهارمین باره میخوام تخمک کشی کنم هر سری از هر روشی استفاده کردم با این که سری قبل همه چی ...

سیکل پانکچرت چجوری بوده تا حالا؟ کوتاه یا بلند؟ چه سخته اینجوری، خدا کمکت کنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون عزیزم  میتونم ی سوال بپرسم هایپر شدن بعد از تخمک کشی اتفاق میفته؟؟تغذیه ربطی بهش نداره؟؟و ...

خواهش میشه هنگام جون

بله وقتی تعداد تخمکا بالا باشه هایپری پیش میاد منم دوبار هایپر شدم ولی خداروشکر کارم به بیمارستان نکشید، درسته یه هفته اذیت شدم ولی با استراحت و مصرف داروهایی که بهم دادن خوب شدم، سفیده ی تخم مرغ میگن خیلی خوبه ولی من فقط روز اول 6-7 تا اینا تونستم بخورم دیگه نخوردم، به دکترمم گفتم قبل پانکچر چیزی تاثیر داره بخورم که هایپر نشم گفت نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیکل پانکچرت چجوری بوده تا حالا؟ کوتاه یا بلند؟ چه سخته اینجوری، خدا کمکت کنه

سه بار کوتاه بود این دفعه 45 روزه بود خسته کننده بود این سری. پس فردا سونو دارم فک کنم وقت عمل و مشخص میکنند 

سه بار کوتاه بود این دفعه 45 روزه بود خسته کننده بود این سری. پس فردا سونو دارم فک کنم وقت عمل و مشخ ...

آخه بدن من به سیکل بلند خیلی بهتر جواب داد انشاالله برای شما هم همینطور باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@زینبی_بابا     ویه سوال دیگه:تزریق ستروتاید توی بازو برای شما هم خیلی درد داشت...برای م ...

من که اذیت نشدم عزیزم ولی هرکسی بدنش یجور عکس العمل نشون میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها نمیدونم چرا یه حس بدی دارم

فکر میکنم حامله نشم

احساس میکنم نکنه این جنینا نگیرن و دفع بشن.

😭😭

من اولین انتقالمه ولی نا امیدم

امروز تو این سایت خیلیا رو پیامشونو خوندم که انتقال چندمشون مثبت شده و اولی اصلا خیلی به ندرت مثبت میشه، من بدبختم میگم باور کنین عمرا بگیره