2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046667 بازدید | 684535 پست
اونا که عالی منم گفتم ولی گفتن نه همینا خوبه حالا خیلی فکرم.درگیرش نیس اگه فولیکول خوب نداشته باشم ن ...

توکل به خدا، انشاالله که هم تعدادشون خوب باشه هم کیفیتشون❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم یلدا جون خدا از دهنت بشنوه ...خیلی محتاج دعا هستم 

میشنوه عزیزم...انشالله خدا دلتو شاد کنه بادیدن جواب مثبتت😘😘🙏❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
توکل به خدا، انشاالله که هم تعدادشون خوب باشه هم کیفیتشون❤

امیدوارم دکترم اون سری گفت یه دونه هم باشه مهم اینه که بگیره همون یه دونه جنین برای ما امیدواری .. انشاالله خدا به همه بده 😘😘😘😘😘😘😘

اون سری هم بهم گفتن سه تا تخمک بالغ داری بعد تخمک کشی گفتن یه دونه بالغ بود اون تو تا سایزش کم بود گ ...

ای بابا

عزیزم شما مکملم میخوری قبل از پانکچر؟ مثل اینوفولیک یا اوابوست، اینا هم بی تاثیر نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهان خب خدا رو شکر، پس ریسک لخته در پا منتفیه ولی در کل چون ماده ریلکسین در خون آزاد میشه و لگن شرو ...

نه عزیزم DVT  نیس دردش خیلی شدید نیس دس می زنم به تخمدان درد متوسط داره و نمیتونم رو پهلوی چپ بخوابم موقع راه رفتن هم درد داره مثل درد تخمدان تو پریود

عزیزم پریود بشی دردات هم کم میشه ..والا عجب گیری کردیم پریود نمیشیم خوشحال میشیم باردار شدیم بی بی م ...

خخخ...اره واقعا خودمون با خودمون درگیریم😂😅😅

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
امیدوارم دکترم اون سری گفت یه دونه هم باشه مهم اینه که بگیره همون یه دونه جنین برای ما امیدواری .. ا ...

راست گفته بخدا، یکی میبینی یه دونه جنین داره همون میگیره براش، یکی ام مثل من که 15تا داشتم(الان 9تاش مونده) و همچنان دست خالی😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم اینوفولیک . اسید فولیک . ویتامین e.. b12.. D 

آخه من پانکچر اولم هیچی نخوردم جنینام کم شد ولی این سری بیشتر شدن کیفیت این سری ام مثلا بهتر بود البته فعلا که نتیجه نداشتن برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترای گل کسی میدونه ژل رویال رو باید داخل یخچال نگهداری کرد یا فریزر؟ من گذاشتم تو یخچال حالا میگم نکنه خراب بشه😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم من بالاترین فولیم ۲۰ بود ۱۶ و ۱۸ ۱۲ ۱۴ ۱۰ اینا داشتم روز ۱۰ وقتی دکترم میگفت حساب کردم ه ...

قربونت برم این سوال تخصصی رو از زینب جون بپرس ..ولی خوب بودن برای روز ده ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم بعد ۱۰ روز  دیروز رفتم سونو خیلی اضافه نشده بودن خیلی نارحتم  کلا من بد غذام اینایی ...

قربونت برم بزور هم که شده غذا بخور..به اون طفل معصوما رحم کن تازه چون دوتان باید بیشتر بخوری وزن بگیرن جوجوهات😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آخه من پانکچر اولم هیچی نخوردم جنینام کم شد ولی این سری بیشتر شدن کیفیت این سری ام مثلا بهتر بود الب ...

من این سری چهارمین باره میخوام تخمک کشی کنم هر سری از هر روشی استفاده کردم با این که سری قبل همه چی استفاده کردم یه جنین بهم داد فک کنم تاثیر نداره