2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684550 پست
عزیزم ان شاالله مامان شدی، آزمایش دادی؟ 

سلام عزیزم بله ایشالا🙏 من زود رفتم ازمایش دادم روز ۱۲ رفتم بتا ۲۲۸ بود مثل اینکه یبار دیگه هم باید برم نمیدونم روز چند برم که دیگه نخوام تکرار کنم و برم پیش دکترم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله ایشالا🙏 من زود رفتم ازمایش دادم روز ۱۲ رفتم بتا ۲۲۸ بود مثل اینکه یبار دیگه هم باید ...

به سلامتی عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍، ان شاء الله صحیح و سالم بغلش(ون) کنی

48 ساعت بعد باید تکرار کرد

بچه ها زنگ زدم با ماما که ماشالله خودم اندازه پزشک قبولش دارم انقدر با تجربست حرف زدم

گفت فقط استرس ندشاته باش

خون چون تازه نیست مال قبل حالا پانکچر زخم شدی یا انتقال اصلا مهم نیست

فقط استراحت کن داروهاتو ادامه بده هفته دیگه دکتر اومد بیا

همین

گفتم اذیتتون کردن بگم بهتون اینم

❤️

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ببین گلم در اصل مشکل ایمنی و انعقادی، خصوصا ایمنی واقعی خیلی خیلی کم و نادر هست، و تو کشورهای اروپای ...

نه عزیزم چون جنینام کمن استرس دارم اگه با همینا نشه دیگه به هیچ وجه شرایط ادامه درمان ندارم نه مالی و نه اینکه تخمک دارم خودم احتمالا و نه توان مالی گرفتن تخمک اهدایی شوهرمم بعد یه بار منفی خیلی مخالفه با ادامه درمان میگه بچه نمیخوام یعنی به نظرت همینا کافیه اگه تو این ها مشکل خاصی نباشه نیاز به بررسی نداره آخه آنتی تی پی او رو که جوابش اومده برام زده بالا و سرچ کردم مشکل خود ایمنیه ترویید زده

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
همه حرفات درسته عزیزم..مسئله اینجاست که من هیچ کمکی ندارم.دو هفته پیش دو روز بستری شدم.ولی چون دخترم ...

سارا جون درکت میکنم خیلی سخته.ایکاش میتونستم کاری برات بکنم.فقط بجای پنتو پرازول یه قرص دیگه که از همون خانوادس بخور البته با مشورت دکترت.لانزو پرازول.من سالهاست دارم میخورم و از همه داروهای معده بهتره.توی انتقال فبلیم دکتر گفت مصرفش ایرادی نداره.

سلام دوستان

من از اول ماه رفتم تو سیکل درمان 

روز دوم پری سونو شدم گفت فولی داری بهم گونال اف داد و اچ ام جی 

یکشنبه رفتم سونو فلیکولا شده بود 12 

قراره سه شنبه برم سونو 

گفت اگر خوب باشه پنج شنبه تخملک و در میارم 

حالا یه سوال اگه پنج شنبه در بیاره کی انتقال میدن؟

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
ممنونم ازهمتون بابت حرفای قشنگتون سونو داپلرم بعلت اینکه ۲تاازجنینام قلب دارن یکیش نه نوشته احتمال پ ...

ان شاءالله که همه چی بخیرو خوشی بگذره برات، و خدا پشتو پناه خودتو نی نی هات باشه