2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

ببخشید که زبونم بسته است برای دلداری دادن. هیچ چیزی نمیتونم بگم که سر سوزن از دردت کم کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا رو نمیخاد ،،مگه میخای از مرد شماره بگیری خخخخخ 

نه خب میگم شاید طرف دوست نداشته باشه، کلا ملاحظه کارم😆

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها یسوال مهم علت دفع خون مونده خونی که از موندگی سیاه شده چیه دیشب تا صبح من خون اونحوری دفع کر ...

عزیزم احتمال زیاد هماتوم هست

به مرکزتون گفتی؟ 

الان آسپرين و انوکسا قطع کردی؟ 

پروژسترون چه قدر هر روز دریافت میکنی؟ 

عزیزم احتمال زیاد هماتوم هست به مرکزتون گفتی؟  الان آسپرين و انوکسا قطع کردی؟  پروژسترو ...

نه عزیزم نکفتم من مطب میرم دکترم نیستش تا هفته بعد

اسپرین و انوکسا کلا از اول اصلا  نداشتم

شیاف سیکلوژست و دوفاستون دارم هر روز هر ۸ساعت

همین

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم این که میخوای شرعی باشه رو درک می کنم این هم که دوست داری خودت طرف رو بشناسی منطقیه به نظرم چو ...

ممنونم که تذکر بجا دادی

اره میشه حتی 1 روزه محرم شن. راستش این کمترین دغدغه منه . شوهرم را میشناسم. تا پیش نیاد هم لزومی نداره همدیگه را ببینن

دغدغه وحشتناک من الان اینه چه جوری به اون خانم بگم ... چطور برخورد میکنه 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم بلاست هم ممکنه تقسیم سلولی دو قلویی انجام بده هر چی دیر تر نوع دو قلویی همسان متفاوت تر میشه& ...

واقعا؟ من فقط شنیده بودم سه روزه ممکنه تقسیم سلولی کنه، ممنون از راهنماییت عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
همه حرفات درسته عزیزم..مسئله اینجاست که من هیچ کمکی ندارم.دو هفته پیش دو روز بستری شدم.ولی چون دخترم ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢، یعنی از تو مظلوم تر ندیدم به خدا

هی میگم چرا این سارا خوب نمیشه، نگو دلت پره اساسی... 

جالبه بدونی همین همراهی نکردن بقیه باعث تشدید تهوع میشه خودش... 

پنتوپرازول رو منم اثر نداشت اصلا

اگر ژن غلظت خون نداری و استرادیول هات تمام شده کاش دیگه آسپرين نخوری خیلی نابود کننده است... 

واقعا خدا عقل و شعور به اطرافیانت بده 😔😔😔😔 فکر کنم دور از جون آدم باید بمیره تا شیرفهم بشن حالشون بده

کاش میتونستم برات غذا بفرستم حداقل... 

واقعا به جز مراعات هایی که کردم، رسیدگی و کمک اطرافیان خیلی موثر بود تا خوب بشم، ولی این همه تنهایی تو رو می بینم اصلا بغضم میگیره

سارا فقط جان من دیگه جارو نکش، ظرف نشور بذار شوهرت حداقل بفهمه نمیتونی، چون با اون کارا فقط به خودت فشار میاری، تو همیشه شستی و پختی و تمیز نگه داشتی حالا یه چند ماه بی خیال شو 

دلم برای دخترت هم میسوزه، الان روحیه اونم خراب شده

یعنی ببین هر کی بعدا بهت گفت سومی رو بیار، قشنگ بشور پهنش کن رو زمین با غلطت از روش رد شو

یادمه بی شعورا چه قدر بهت تیکه مینداختن چرا فقط یه بچه داری، حالا الان کجان...

خواهری حق داری، دلت گرفت بیا اینجا، اصلا هم غر زدن نیست، میفهمم چی میگی، اوضاعت از منم خراب تره

زینب جوا آزمایش سل فری دادم و خدا رو شکر خوب بوووود   واقعا مرسی برای راهنمایی های خوبت   ...

الهی شکر 😍 😍 😍 😍 خیلی خبر عاااااااااالی دادی، واقعا نیاز داشتم

آره بابا آمنیوسنتز روش پرتهاجمی هست، تا وقتی میشه سلفری داد غلطه بری سمتش

ای جونممممممم خانم دکتر خیالم راحت شد . فکر میکردم با هر تکون و اتفاقی میفته این جنین ها. مثلا عذا ...

فدات شم من اون دو هفته انتقال همه کار کردم، همه کار جز نزدیکی و چیز سنگین بلند کردن 

اگر قرار بود جنین این مدلی بیفته که به خلقت خدا باید شک می‌کرد آدم و نسل بشر منقرض میشد

الانم اگر استراحت مطلقی خدای نکرده، بلند شو و زندگی نرمال قبلیت رو ادامه بده