2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
بچه ها یسوال مهم علت دفع خون مونده خونی که از موندگی سیاه شده چیه دیشب تا صبح من خون اونحوری دفع کر ...

عزیزم من از روز ۱۶ انتقال تا هفته ۱۰ لکه بینی داشتم. اکثراً قهوه‌ایی بود که دکترم میگفت خون مونده و بعضی وقتها هم صورتی میشد (ببخشید 🙈). توی سونوی NT معلوم شد که جفت مارجینال هست، دکترم گفت لکه بینی بخاطر اون بوده...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
امیدوارم که ببینه  ... من ایران زندگی نمیکنم هزینه ها اینجا خیلی بالاست بخوام بیام ایران هم ...

عزیزم انشاءالله خدا غافلگیرت میکنه طبیعی باردار میشی به حق فاطمه زهرا..راست میگی تنهایی خیلی سخت

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه حرفات درسته عزیزم..مسئله اینجاست که من هیچ کمکی ندارم.دو هفته پیش دو روز بستری شدم.ولی چون دخترم ...

الهی عزیزم می خوای برات غذا درست کنم بفرستم؟ نمی دونم چه کمکی می تونم بکنم ولی هر کاری فکر میکنی بهت کمک میکنه اگه قبول داشته باشی بهم بگی سعی میکنم کمک ات کنم. شاید دستپختم باب میلت نباشه اما تست کن شاید بوی پخت و پز بهت نخوره بهتر بشی عزیزم

ممنونم ازهمتون بابت حرفای قشنگتون سونو داپلرم بعلت اینکه ۲تاازجنینام قلب دارن یکیش نه نوشته احتمال پ ...

سیما جونم انشاءالله امام رضا ضامن سلامتی دوتا بچه ات باشه..توکل به خدا هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست

کلا خیلی داروخونه ها رو زیر و رو کردم ۱۴۹۰ هم زنگ زدم گفتن موجود نیست هیچ کجا

داروخانه دکتر قمی. داروخانه دکتر قمی. ندارد. آدرس. شهرک غرب ( قدس ) - بلوار شهید دادمان - پلاک 45. تلفن ها. 02188077666 ...

داروخانه دکتر نیرومند. داروخانه در خانه شما.. (ارسال دارو به سراسر کشور) . .سعادت آباد سرو غربی پلاک 109 داروخانه آنلاین 02122091414

من خودم داروهامو از نیرومند گرفتم ولی یک خانمی می گفت دکتر قمی همه چس داره

سیما جونم انشاءالله امام رضا ضامن سلامتی دوتا بچه ات باشه..توکل به خدا هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا ...

من توکلم بخداست هرچی از خدا بهم برسه راضی ام 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
پیشاپش مامان شدنت مبارک از طرف من😍😍😍😘😘 این استرس رو از خودت دور کن دلم روشنه که مامان 2تا جوجه ...

قربونت برم یلدا جون خدا از دهنت بشنوه ...خیلی محتاج دعا هستم 

دکتر بهم گفت هفدهم آز بده.میزارم همون موقع برم بلاست بودن جنینام از بی بی چک هم متنفرم.خره😁

منم بلاست بودن ۱۹ باید برم آزمایش شوهرم میگه یک روزم زودتر نمیزارم بری بیبی چک هم نمیزنم مثه شما ازش متنفرم 

الهام جون گرمی هم زیاد میخورم ... این درد داخل رحمم گهگاهی میادو میره بعضی موقع تو خواب میگیرتم اون ...

عزیزم پریود بشی دردات هم کم میشه ..والا عجب گیری کردیم پریود نمیشیم خوشحال میشیم باردار شدیم بی بی منفی میشه حالا بیا دست به دامان خدا شو پریود بشیم ..بخدا نمایشی داریم هممون برای خودمون..یعنی درکت میکنم یلدا جون

بچه ها من صبح انتقال دارم... نمازمو چطوری بخونم بعدش؟ روصندلی یا خابیدنی چجوری؟؟ صبح صبحانه بخورم یا ...

عزیزم انشاءالله نه ماه بچسبن به دلت ..برات آیت الکرسی خوندم

سلام زینب جون...میگم به نظرت کی این حال خراب من خوب میشه؟ خیلی داغونم خیلی..دیگه رومم نمیشه به کسی غ ...

بمیرم سارا جون شما هنوز حالت خوب نشده ..خدا خودش رحم کنه بهت خیلی زود خوب شی انشاءالله 

سلام دوستان من دیروز پانکچر شدم به من گفت ۱ ماه ونیم برات فریز میکنیم روز چهارشنبه باید برم کارت جنی ...

عزیزم انشاءالله جنین های تپل مپل و سالم برات تشکیل میشه ..بعدش میان دنیا میشن همدمت ..برات آیت الکرسی خوندم 

بچه ها دارم از استرس میمیرم . امروز نهم روز انتقالم. تا امروز اصلا استرس نداشتم.اما اول صبح که رفتم ...

عزیزم انشاءالله لک لانه گزینی...استرس نداشته باش نشونه مامان شدنتون عزیزم