2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

میگم شما ها چه شعرای قشنگی مینویسین و چقدر به جا آفرین بهتون،امروز رفتم محل کارم اعلام کنم که سقط شدن و برگردم سرکارم،حالا اون خانم تو قسمت پزشکی قبول نمیکرد میگفت تا این لخته خون تو رحمت هست نمیتونی برگردی بعدشم نیمساعت داشت منو دلداری میداد و هرچی خاطره سقط تو فامیلشون بود واسه من تعریف کرد دلم میخواست خفه اش کنم دیگه ادامه نده 🙃🙃یعنی با این اوصاف حداقل تا ۱۵ روز اینده نمیتونم برم سرکار ☹️ به نظرتون کی پریود میشم ؟ با پریود دفع میشه حالا ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم ازهمتون بابت حرفای قشنگتون سونو داپلرم بعلت اینکه ۲تاازجنینام قلب دارن یکیش نه نوشته احتمال پارشیال مول باید برای بررسی باز برم سونو میگن خطرناکه اگه مول باشه هر۳جنین تخلیه باید بشه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم صادقیه  خ کاشانی  بعد از تقاطع  جنت آباد جنوبی  درمانگاه نظام مافی&nbs ...

ممنونم عزیزم، اتفاقا اونجا یکبار آزمایش انجام دادم همون که روبروی تره باره؟ ،  ولی نمیدونستم آزمایشات ایمنی و انعقادیو هم انجام میده؟  

ممنونم ازهمتون بابت حرفای قشنگتون سونو داپلرم بعلت اینکه ۲تاازجنینام قلب دارن یکیش نه نوشته احتمال پ ...

عزیزم نترس. دور از جونت همیشه آدم رو تا مرز سکته پیش میبرن.آخرشم میبینی همه چی در امن و امانه. خوبه که بررسی میشی اما با خیال راحت برو.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مامان ماهک چرا بلاست انتقال نمیدی که خیالت از بابت دو قلویی راحت بشه؟ سه روزه ممکنه تقسیم سلولی کنه ...

عزیزم بلاست هم ممکنه تقسیم سلولی دو قلویی انجام بده

هر چی دیر تر نوع دو قلویی همسان متفاوت تر میشه 

عزیزم نترس. دور از جونت همیشه آدم رو تا مرز سکته پیش میبرن.آخرشم میبینی همه چی در امن و امانه. خوبه ...

میگن اگه تخلیه نشه تبدیل ب سرطان میشه باید رحمو برداشت

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
میگن اگه تخلیه نشه تبدیل ب سرطان میشه باید رحمو برداشت

عزیزم هنوز که مول تایید نشده. انشالله که مول نیست خانومی. برو سونو انشالله که خیره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم هنوز که مول تایید نشده. انشالله که مول نیست خانومی. برو سونو انشالله که خیره

هرچی خدابگه همون بشه

سلام عزیزم قربونت برم یلدا جون 😘😘😘هیچی دارم به روز آزمایش نزدیک میشم همش میگم خدایا با چه بتایی ر ...

پیشاپش مامان شدنت مبارک از طرف من😍😍😍😘😘

این استرس رو از خودت دور کن دلم روشنه که مامان 2تا جوجه کوچولو شدی انشالله🙏😍😍😍❤

هنوز پریود نشدم نزدیک 1هفته هست که امپول پروژسترون زدم ولی خبری از پری نیست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه گلم، چه مشکلی من که کلا اون موقع ایرانی استفاده میکردم  الانم که سرکلاژ کردم روزی یک یا دو ...

سلام عزيزم زينب جون کسي از بچه ها نميدوني رفتن کلينيک هلال رويش تهرانپارس ؟کلينيک خوبي هست همش ترديد دارم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنونم عزیزم، اتفاقا اونجا یکبار آزمایش انجام دادم همون که روبروی تره باره؟ ،  ولی نمیدونستم آز ...

آره عزیزم همونه 

البته من ایمنی و انعقادیمو نیلو دادم 

ولی اگه سر راهته بپرس همه رو داره یا نه 

یا تماس بگیر و با منشی آزمایشگاه ک اتفاقا خیلی خانوم مهربونیه سوال کن 

ممنونم عزیزم، اتفاقا اونجا یکبار آزمایش انجام دادم همون که روبروی تره باره؟ ،  ولی نمیدونستم آز ...

واقعا اطلاع ندارم ک همه رو داره یا نه 

بهتره قبل رفتن حداقل تلفنی سوال کنی عزیزم 

ولی واسه چکاپ کلی ک من رفتم همه چیز داشت