2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
عزیزم میشه عکس نسختونو بذارین اخه نن چند روز پیش رفتم گفتن فقط یه ازمایشت یک میلیون که باید بره تهرا ...

گذاشتم عزیزم اون احتمالا ژنتیکه که گرونه باز از زینب جون بپرس

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

ان شاءالله خدا دلتو آروم کنه عزیزم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چرا مجبوور شدين بمونين

میدونم عزیزم.هزینه ها زیاده.

خب من خوزستانم .بار اول که سونو شدم گفتن ال دی بخور و سینا فکت بزن یک ماه دیگه بیا .بار دوم که رفتم گفتن دوباره دارو بخور و چهار روز دیگه بیا سونو بعد دوباره بعد از سونو گفتن پنج روز دیگه بیا سونو .همین طور تا آخر .خب نمیصرفه واسه دوروز این همه راه رو بکوبم برم تهران بعد دوباره همون قدر بکوبم بیام خونمون.خستگیش به کنار هزینه ها هم زیاد میشه خو.حتی بیشتر از اقامت تو تهران میشه.فکر کنم جاهایی هست که سوییت شبی ۱۲۰ تا ۱۵۰ باشه.فکر کنم پیش رویان بود.حتی یادمه شوهرم ازش پرسید شبی چند؟ گفت شبی ۱۲۰.اما الان نمیدونم دقیقا شبی چنده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزم میدونم هیچ حرفی نمیتونه تسکینت بده از خدا میخوام زودی دلتو با بهترین اتفاق شاد کنه بیشتر با خدا انس بگیر تا زودتر حال دلت خوب شه تو قوی هستی مطمینا زودتر سرپا میشی و زود زود بازم مامان میشی گلم❤❤ 

عزیزم نمیدونم چی بگم که دلت رو آروم کنه.بخدا خیلی سخته.حتی واسه منی که تا حالا تجربشو نداشتم خیلی سخت و دردناکه.امیدوارم خدا خودش دلت رو آروم کنه و زود جاشونو برات پر کنه.تنها کاری که ازمون برمیاد اینه که دعا کنیم براتون.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
انشالله،،خخخخ دقیقا منم مثله توام،،کلی من سریع میرم باهاشون دوست میشم ازشون شماره میگیرم گه از کار ه ...

ولی من شماره نمیگیرم روم نمیشه😁😁😁 با سه نفر دوست شدم سه تاشونم شمارمو گرفتن😅 شوهرم میگه چه راحت ارتباط برقرار میکنی😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
😂😂😂😂😂 روز چندم انتقالی  

پنجشنبه انتقال داشتم 😫😫😂

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم فقط خواستم بگم میکرو با ای وی اف یکمی فرق داره.پس فکر نکن اصطلاح عمومی میکرو میشه ای وی اف .ا ...

میدونم عزیزم 

ولی هیچی نمیگه میکرو کردم 

اکثرا میگن ای وی اف 

و خب تا اونجایی ک اطللع دارم دیگه مراکز ای وی اف نمیکنن و میکرو میکنن ولی تو زبون همه همون ای وی اف افتاده 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

عزیزم، اینقدر غمت بزرگه که نمیدونم چی باید بگم، خدا بهت آرامش بده امیدوارم خیلی زود دوقلوهاتو صحیح و سالم بهت برگردونه، الهی آمین

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

عزيزم خيلي خيلي ناراحت و متاثر شدم.عصر كه زينب جون گفت خيلي حالم بد شد....عزيزم انشالله كه خداوند باز دوباره دلتو شاد مكنه مطمين باش....عزيزم دليل رفتنشون چي بود؟؟؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻