2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
یه سوال دیگه این آمپول دور ناف ناکسپیرین برای چیه؟ و خودم میزنم الانم دور نافم کبود شده و درد میکن ...

فکر کنم برای رقیق کردن خونه

خواهر منم تا روز زایمانش میزد بنده خدا

شکمش کبود بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاک به سرم ببخشین 😂😂😂😘

خدا نکنه.منم بیشتر به مطالب توجه میکنم تا اسمها

بیشتر امضاهای خاص یادم میمونه تا اسامی کاربرها

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام اینجا همه باردارین؟ من روز هفت انتقالم فقط زیر دلم گاهی اوقات مثل درد پریود تیر میکشه علایم دی ...

عزیزم تیر کشیدن علامت خوبیه ..انشاءالله دارن میچسبن به دلت ..برات آیت الکرسی خوندم ..انشاءالله یه روزی برسه همه ی منتظرا این تایپیک مامان بشن

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

سلام لیانا جان من تازه میام اینجا...ولی دیده بودم چت میکنی

واقعا الان نمیدونم چی بگم بهت هیچی باعث اروم شدنت نمیشه الان

برای ارامش قلبت صلوات میفرستم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سلام دوستاي خوبم  ممنووون از همگي كه  باهام مثل يه خواهر همدردي كردين ببخشيد كه ناراحتتون ...

عزیزم خیلی سخت و هیچ چیزی نمی تونه تسکین دهنده  این غم بزرگ باشه   انشالله خداوند به دلت ارامش بده  

فرشته هات نکه مامانشون رو نخواهن نه   دعای فرشته هات همراه  تو و همسزت و فرزندانت خواهند بود تا قیام قیامت  

لیانا جان این چند روز که میدیدم پستی نمیزاری نگرانت میشدم اما با خودم میگفتم حتما مشغول خرید هس وقتی امروز فهمیدم چی شده خدا میدونه چقدر ناراحت شدم اصلا نمیدونم چی بگم که دلت اروم بشه فقط دعا میکنم خدا به بهترین شکل ممکن دلت رو شاد کنه دوستم 😔

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بیشتر بیرون ولی یکمم باد کرده فکر کنم خیلی کم

من یه بار ماست رو امتحان کردم خیلی خوب بود، ناحیه رو خنک کرد و خارش رو کم تا رفتم دکتر بهم دارو داد. البته اون موقع باردار یا توی سیکل برای پانکچر و انتقال نبودم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
قربونت برم، توکل به خدا، انشاالله هردومون😍😍😍 شایدم همو دیده باشیم ولی من بیمارستان زیاد نمیام فق ...

انشالله،،خخخخ دقیقا منم مثله توام،،کلی من سریع میرم باهاشون دوست میشم ازشون شماره میگیرم گه از کار همدیگه باخبر باشیم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

عزیزمممم قربون خدا برم حتما حکمتی داشته،،انشالله خدایی که اینجور شادوپشیمونت کرده دوباره شادت کنه طبیعی مامان شی ،،بخدا وقتی زینب جون گفت واست اشک ریختم میدونم خیلی سخته خودم کشیدم ولی فراموش میشه کاریش نمیشه کرد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏