2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
حالا دیگه زیادی هم نترس از اون ور بیفتی، ولی دونستن یه سری موارد خیلی لازمه 

😍😍اخه ای وی اف یه دنیای عجیب وغریبه یه چیزای میبینی ومیشنوی که هنگ میکنی،،ولی خو باید سپرد دست خدا همه چی رو

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا گلم منم همون کارا رو کردم، آهان راستی صبح ها ژل رویال هم میخوردم تخم مرغ محلی هم عالیه دو_سه ب ...

قيمت ژل رويال چقدره؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من واسه پانکچرم هم سینافکت زدم.الانم از روز ۱۵ دی باید روزی یه آمپول تا خط ۵۰ بزنم تا روز ۲۹ که برم ...

من واریوپپتیل زدم برای پانکچر

منم تا خط 50 میزنم سینافکت رو، فکر کنم انتقالمون نزدیک بهم باشه😍 ال دی داری؟ من ال دیم تموم بشه پریود بشم باید برم آمپولو دکتر گفت ادامه بده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره گلم دشمنت شرمنده، جواب دادم پستت رو

عزیزم من اصفهانم فردا دوباره میرم دکتر یه دکتر‌متخصص لاپاراسکوپی پیدا کردم .تومور مارکرهارا قبلا دادم ای بود فقط سی آ‌۱۹ وسی آ ۱۲۵ بالابود چون اون موقع هم یه دونی کیست ریز داشتم امید وارم طبیعی باردار بشم

زینبی جون من به دکترم گفتم واسم آزمایشای ایمنی انعقادی بنویسه با دلخوری نوشت گفتم کجا بدم گفت شما دک ...

سلام منم امروز دکتر بودم با اصرار برام نوشت و کلی سعی کرد منو قانع کنه که شامل من نمیشه و ... شما کدام آزمایشگاه میخواید برید ؟؟ به من گفت دانش ، نور و پاتوبیوژیک مرکزی و هرجایی که خودم میخوام هم میتونم برم

من واریوپپتیل زدم برای پانکچر منم تا خط 50 میزنم سینافکت رو، فکر کنم انتقالمون نزدیک بهم باشه😍 ال ...

خوشبحالتون کاش منم زودتر پریود بشم برم واسه انتقال،،انشالله خدا کمکمون کنه،شادن جون بنظرت نن الان بخام برم واسه شروع سیکل باید پریود بشم بعد برم یا نه الانم میتونم برم؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم مگه چند وقته ازدواج کردی من اینقدر از این چیزها شنیدم  تازه از بزرگترهاشون شنیدم و دیدم ...

خدا کمکمون کنه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام منم امروز دکتر بودم با اصرار برام نوشت و کلی سعی کرد منو قانع کنه که شامل من نمیشه و ... شما کد ...

قیمتاش بالا میشه خصوصی عزیزم من رفتم مرکز انتقال خون بعل برج میلاد۶ تاش رو اونجا دادم نزدیک ۴۷ هزار تومن دوتاشو نداشت رفتم آزمایشگاه عماد اونارو ۱۰۹تومن گرفت آزاد نزدیک ۱۵۰ تومن شد کلا دیروز از عماد پرسیدم گفته بود همش نزدیک ۵۰۰ میشه 🤨 شما هم برو سازمان انتقال خون هر کدومو نداشت برو جای دیگه همین عماد به نظرم خوبه بری من بیمه نداشتم همه بیمه ها رو قبول می کنه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
قیمتاش بالا میشه خصوصی عزیزم من رفتم مرکز انتقال خون بعل برج میلاد۶ تاش رو اونجا دادم نزدیک ۴۷ هزار ...

ممنونم عزیزم ، عماد کجاست؟؟ ازمایشگاه انتقال خون خیلی شلوغه ؟؟ اخه من گیر مرخصی هستم 

دکتر به من یک سری از آزمایشاتت میشه یک نیم و یک سری هم میشه هشتصد تا نهصد ،،، اگه 150 بشه که عالیه ،

عزیزم داروهات چی بودن ک شد نهصد؟؟؟  این داروها مال بعد از انتقاله درسته؟؟؟  شما هیسترو و ...

من کلا اولین باره میکرو میکنم

نه هیسترو و خراش نداشتم

داروهام آمپول پروژسترون و هپارین و شیاف و قرص فرتیل و استرادیول و آ اس آ فکر کنم همینا بود از داروخانه بیمارستان گرفتیم گفتن بیرون سخت گیر میاد

بله بعد از انتقال

بعضی از مادرشوهرا از مادر بهترن روزی که واسه عکس رنگی رفتم یه خانمی با یه سوپر مارکت وسیله پشت در ات ...

مادر ندارم اما مادر شوهرم خیلی خوبه خیلی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ