2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046357 بازدید | 684509 پست

سلام خانما

برای تست پاپ اسمیر چندروز بعدنزدیکی(ببخشید)بایدباشه؟

من دیشب داشتم میتونم فردابرم؟

بازم باعرض معذرت

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما برای تست پاپ اسمیر چندروز بعدنزدیکی(ببخشید)بایدباشه؟ من دیشب داشتم میتونم فردابرم؟ باز ...

فکر کنم ۳ روز

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
کسی میدونه می تونم بجای آمپول پروژسترون از شیاف استفاده کنم یا نه اخه برای آمپول باید از خانه برم بی ...

با دکترت مشورت کن، سرخود کاری نکن.

فکر کنم ۳ روز

یعنی نمیشه فردا برم؟

اصلا موندم کجا برم

چون مرکز دوره سه ساعت راهه..... باید برم بگردم ببینم کجا میگیرن

میدونیدجوابش کی میاد؟بمونم برم مرکز برای پانکچرینا باید اماده بشه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
یعنی نمیشه فردا برم؟ اصلا موندم کجا برم چون مرکز دوره سه ساعت راهه..... باید برم بگردم ببینم کجا م ...

شاید فردا هم بشه. هر دکتر زنانی بری برات انجام میده. جوابش هم ۵،۴ روز تا نهایتاً ۱ هفته طول میکشه.

فدات عزیزم فقط همه فاکتورا رو نداره اگه چند تاش موند باید بری جای دیگه که گفتن بیمارستان طالقانی دول ...

عزیزم من تهران نیستم ،شهرستانم،،حالا اشکال نداره خوبه نصفشونو اونجا انجام بده نصف دیگشو بیرون انجام میدم اینجوری باز هزینه اش کمتر میشه،،اخه نن پرسیدم اینجا گفت ۱۸۰۰،،تابستون پارسال پرسیدم امسال صددرصد گرونتر شده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم اگه سمت غرب تهرانی ی آزمایشگاهی هست ک قیمت‌هاش خیلی مناسب و البته خیلی دقیقه  بهت آدرس ب ...

تهران نیستم،،نهاوندم یکی از شهرای همدان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
شاید فردا هم بشه. هر دکتر زنانی بری برات انجام میده. جوابش هم ۵،۴ روز تا نهایتاً ۱ هفته طول میک ...

ممنون فردابرم ببینم چی میشه