2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
نمیدونم عزیزم من پرسیده بودم تو اینستا گفتن برم اونجا وقتی سرچ کردم دیدم چند تا سازمان انتقال خون دا ...

ممنونم،،فقط اینکه برم بگم اومدم ازمایش بدم؟؟🙈🙈ببخشید من یکم دیر میگیرم مطلب رو

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من ابن سینا با بیهوشی رفتم خیلی ها درد ندارن اما من بیشتر از استرس درد با بیهوشی رفتم 

هزینه اش را میگی بهم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما عکس رنگی کجا بگیرم؟ اینطور که شنیدم خیلی درد داره. اره؟ دکترم تو بیمارستان صارم نوشت اما ...

اگه با بیهوشی مشکلی نداری میتونی ب ابن سینا زنگ بزنی و با ی بیهوشی کوتاه عکس رنگی بندازی 

من ابن سینا با بیهوشی رفتم خیلی ها درد ندارن اما من بیشتر از استرس درد با بیهوشی رفتم 

من دوبار انجام دادم یکبار کاخ   یکبار صارم     کاخ که انقدر ردر داششت و استرش کشیدم پاهم خشک شد  آمپول بعم زد تا پام تنوستم تکون بدم   صارم هم دختر همش می گفت نمی گذاری من میرم به منچه که نمی شه    خلاصه من که دهنم صاف شد

اگه با بیهوشی مشکلی نداری میتونی ب ابن سینا زنگ بزنی و با ی بیهوشی کوتاه عکس رنگی بندازی 

اره حتما زنگ میزنم

چون قیمتش هم احتمالا بهتر از صارم باشه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم این ازمایشاتی که میگی همه مرکز انتقال خونها انجام میدن؟؟باید بری خون بدی که اینا رو بگیرن ازت؟ ...

نه خون دادن نداره مثل همه آزمایشگاه ها 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نه عزیزم اتفاقا بچه هاش کاملا سالم بودن، رحمش هم ظرفیت دو تا بچه داشت، طول سرویکس هم عالی فقط سه تا ...

وای خدا نصیب هیچ کس نکنه منم شبا خواب زایمان زودرس میگیرم انقدر تو فکرمه😔

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ممنونم،،فقط اینکه برم بگم اومدم ازمایش بدم؟؟🙈🙈ببخشید من یکم دیر میگیرم مطلب رو

نه عزیزم فدات منم با استرس رفتم آره دم در بگو آزمایشگاه کجاست نشونت میدن بعد برو آزمایش بده

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ببین گلم اینجا من دکتر و مرکز رو مقصر نمیدونم اصلا، خداییش خودمون(نوعی) هم کم تقصیر نداریم، دوست دار ...

عزیزم پزشکا اصلا نظر ما رو نمیپرسن که چندتا انتقال بدیم واسه من خودش و جنین شناس تصمیم گرفتن 

من کلا اولین باره میکرو میکنم نه هیسترو و خراش نداشتم داروهام آمپول پروژسترون و هپارین و شیاف و قر ...

ببخشيد عزيزم داروهاي قبل پانکچرت چقدر شد؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون