2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
من  بارداز یودم نمی دونستم بفدش بنا به دلایلی قلبش تشکیل نشده و سقط شد   دریغ از یک تلفن و ...

چی بگم کاش آدمها یکم وجدان داشته باشن عروس هم مثه بچه خود آدم میشه دیگه. اصن عروس نه ۷ پشت غریبه دیگه دل شکستن واسه چی آخه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم ، عماد کجاست؟؟ ازمایشگاه انتقال خون خیلی شلوغه ؟؟ اخه من گیر مرخصی هستم  دکتر به ...

نه اتفاقا سازمان انتقال خون خیلی خلوت بود کلا یه نفر بود واسه آزمایش قبل من آخه زنگ زدم گفت آزمایش نمیگیریم دیگه حضوری رفتم دیدم بله پشت تلفن دست به سر میکنن عماد تو خیابون مطهری، خیابون فجر خیلی خلوت و مجهزه عماد هم دکترم با دلخوری بیشنهادش داد😄

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
قیمتاش بالا میشه خصوصی عزیزم من رفتم مرکز انتقال خون بعل برج میلاد۶ تاش رو اونجا دادم نزدیک ۴۷ هزار ...

عزیزم این ازمایشاتی که میگی همه مرکز انتقال خونها انجام میدن؟؟باید بری خون بدی که اینا رو بگیرن ازت؟میشه راهنمایی کنی ممنونم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه اتفاقا سازمان انتقال خون خیلی خلوت بود کلا یه نفر بود واسه آزمایش قبل من آخه زنگ زدم گفت آزمایش ن ...

ممنونم عزیزم ،، از دست این دکترا ،، بخدا آخر سر بهم گفت پولت زیادی کرده میخوای این آزمایشاتو بدی منم گفتم شما میگید سه بار انتقال منفی داشته باشم بعدش مینویسید خب باید بابت اون سه بار پول بدم دیگه حالا الان پول خرج میکنم بعدش که قیمتو گفت تو دلم خالی شدش ولی به روی خودم نیاوردم سر حرفم موندم گفتم شما بنویسید حالا من تصمیم میگیرم 

ممنونم عزیزم ، عماد کجاست؟؟ ازمایشگاه انتقال خون خیلی شلوغه ؟؟ اخه من گیر مرخصی هستم  دکتر به ...

البته بستگی به آزمایشات داره که چه فاکتورهایی توش باشه ولی انتقال خون خیلی خیلی ارزونه نسبت به بیرون کار منم ۵ دیقه نشد راستی سلام عزیزم جوابتو ندادم تو پست قبلی🙈

خانوما

عکس رنگی کجا بگیرم؟ اینطور که شنیدم خیلی درد داره. اره؟

دکترم تو بیمارستان صارم نوشت اما هر جایی گفت میتونی انجام بدی

کجا بود گفتن اگه بخوایم بیهوش میکنن؟؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
والا گلم منم همون کارا رو کردم، آهان راستی صبح ها ژل رویال هم میخوردم تخم مرغ محلی هم عالیه دو_سه ب ...

من گاهی اونقد مطالب میخونم که استرس میگیرم.چون میبینم بعضی چیزارو زیاد رعایت نکردم.ولی آخرش معلوم نیست تغذیه و کارای دیگه کلا چقدر تو مثبت شدن نتیجه تاثیر داره.

خدایا شکرت  
عزیزم این ازمایشاتی که میگی همه مرکز انتقال خونها انجام میدن؟؟باید بری خون بدی که اینا رو بگیرن ازت؟ ...

نمیدونم عزیزم من پرسیده بودم تو اینستا گفتن برم اونجا وقتی سرچ کردم دیدم چند تا سازمان انتقال خون داره تهران که همه گفته بودن برو بغل برج میلاده ولی فکر کنم هر شهری واسه خودش داره دیگه

خانوما عکس رنگی کجا بگیرم؟ اینطور که شنیدم خیلی درد داره. اره؟ دکترم تو بیمارستان صارم نوشت اما ...

من ابن سینا با بیهوشی رفتم

خیلی ها درد ندارن اما من بیشتر از استرس درد با بیهوشی رفتم