2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دیر گفتی بی بی رو زدم تو رگ منفی بود😐

خب زود عزیزم ،دیگه لطفا بیخیال باش تا روز ازمایش،جنینات چند روزه ان؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
زینب جون، من تازه انتقال دادم، از کیفیت جینا هم خبر ندارم، یعنی واقعا خود دکترا نمیدونن نباید 3 تا ج ...

منم سه تا با کیفیت انتقال دادم استرس گرفتم ،تو بهمن اکثرا ۳ تا انتقال میدن هر کی رم دیدم از سه تا یکیش گرفته بود نمیدونم داستان چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه روز هشتم چیزی معلوم نمیشه عزیزم،،حداقل مذاشتی روز ۱۲یا۱۳اون موقع باز بهتر بود،،اشکال نداره انشال ...

خیلی ذوق دارم

بعد ۸ سال نازایی

میترسم نشه

الان ۵ تا بی بی چک خریدم 

هر روز می زارم تا روز ۱۳😂😬

منم سه تا با کیفیت انتقال دادم استرس گرفتم ،تو بهمن اکثرا ۳ تا انتقال میدن هر کی رم دیدم از سه تا یک ...

سمانه جوووون خواهش میکنم ازت واقعا خواهش میکنم بیا اینبار فقط و فقط به چیزای مثبت فکر کن، اصلاااا و ابدا به هیچ چیز منفی ای فکر نکن ، خواهشششششش 

خیلی ذوق دارم بعد ۸ سال نازایی میترسم نشه الان ۵ تا بی بی چک خریدم  هر روز می زارم تا روز ۱ ...

ان شاالله که مثبتی عزیزم توکلت بخدا باشه

ببین گلم اینجا من دکتر و مرکز رو مقصر نمیدونم اصلا، خداییش خودمون(نوعی) هم کم تقصیر نداریم، دوست دار ...

درسته زینبی جون حق باشماست از یه طرفم خودمونم مقصریم با اینکه میدونم چند قلویی همش ریسکه ولی خو بازم دوست داریم انجام بدیم وزود صاحب چند تا بچه بشیم ودیگه فکرعاقبت کارم نمیکنیم،،ولی ای گاش بقول شما فرهنگسازی بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم سه تا با کیفیت انتقال دادم استرس گرفتم ،تو بهمن اکثرا ۳ تا انتقال میدن هر کی رم دیدم از سه تا یک ...

عزیزم ۳ تا ۳ روزه با ۳ تا ۵ روزه فرق میکنه خیلی اشتباه کرد دکترشون 

من به دکترم گفتم حتی موافق اینکه ۲ تا ۵ روزه بزاره نبود یکی گذاشت ۳ تا اگه میگفتم می نداختم بیرون

۳ روزه بودن دوتاشونرو گفت عالی بودن  اما یکیشون ضعیفتر بود و هر سه رو گذاشت، فریز هم نبودن

خب پس دیگه خیلی زود زدی ،بذار روز ۱۲ به بعد بزن ، ان شاالله که بهترینها برات پیش بیاد عزیزم

ان شاالله که مثبتی عزیزم توکلت بخدا باشه

ایشالله عزیزم

خیلی نگرانم

چون کلا همین سه تا جنین رو داشتم 

و واسم خیلی سخته مراحل دوباره آی وی اف

چه هزینه ای چه اون دوره سخته خودش.

همسرمم میترسم اگه این نشه دوباره نیادش

ایشالا که مشکلی برات پیش نیاد، مراقب علائم باش. خدا پشتو پناهت باشه و از دکترت بپرس تا خیالت راحت بشه، منم ناخودآگاه استرس گرفتم. خدا به دل بی قرار لیانا رحم کنه و بهش صبر بده و زودتر بعد ازز اینکه شرایطش خوب شد نی نی های سالم و صالح بده