2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ولی زینب جون همه یه جور نیست اصف جاه چند تا از دوستای منو که خیلی وخیم بود عمل کرده الان همشون طبیعی ...

همین دیگه منم اولین بار بود تجربه نا مطلوب شنیدم 

کلا چون ندیدمش نمیتونم نظر بیشتری بدم

ولی فیبروم 13 سانتی تارا جون هم خیلی تمیز در آورده بود 

گلم وقتی قطب جنینی هست فرق داره، ولی وقتی فقط جفت رشد میکنه بدون جنین خطرناک میشه و رشدش ادامه دار

این که جفت به رشدش ادامه بده نادره نه؟ینی یه جفت اندازه ۲۴ هفته تو شکمش بوده که این تشخیصو دادن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم  دوستم که دکتر بود  عاصف رو بهم معرفی کرد توی لاپراسکوپی حرف اول می زنه ولی همون سال ا ...

عزیزم منم فقط تجربه دوستان رو میدونم در مورد آصف 

ولی در مورد ابن سینا چند تا متخصص زنان اونجا رو تایید کردن 

خانما من روز هشت انتقال مه به نظرتون کی بی بی چک باید بزارم؟  یکم عجله دارم 😂😬

عزیزم لطفا تحمل کن این چند روز بگذره خواهش میکنم بیخیال باش 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه تو هیچ سونویی ندیدن نمیدونم اگر زودتر تشخیص میدادن چی میشد ولی کلا نظرم اینه آخه چرا سه تا بلاس ...

ادم هزار بار منفی بشه ولی خدا این درد رو نشون نده ،،دکترا فقط کاری میکنن از سرشون خلاص بشه جون یه ادم براشون مهم نیست ،، با هزار بدیختی باردار بشی  و اخرش جون خودت و فرشته هات درخطر باشه 😔 

باورت میشه چندباری که منفی شدم دکترا همون یدونه رو انتقال میدادن میگفتن اگر بدترین جنین هم باشه همون یدونه رو انتقال میدیم درحالی که پولی هم نمیگیرن ولی ایران اینهمه پول  میگیره کنارش هم جون انسانو!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه تو هیچ سونویی ندیدن نمیدونم اگر زودتر تشخیص میدادن چی میشد ولی کلا نظرم اینه آخه چرا سه تا بلاس ...

زینب جون، من تازه انتقال دادم، از کیفیت جینا هم خبر ندارم، یعنی واقعا خود دکترا نمیدونن نباید 3 تا جنین با کیفیت انتقال ندن، من نمیدونم کیفیت جنینام چی بودن؟ استرس گرفتم، میدونم غیر منطقیه برا منی که هنوز مثبت نشدم اینقد استرس بگیرم، ولی واقعا اتفاقی که برا این دوستمون اتفاق افتاد غم انگیزه و ناخودآگاه آدم استرس میگیرش

واقعا منفی شدن خیلی بهتر از این جو بلاست،،،والا من دفعه دوم از خدا خواستم اگه میخاد مثبت بشم بعد نیم ...

ببین گلم اینجا من دکتر و مرکز رو مقصر نمیدونم اصلا، خداییش خودمون(نوعی) هم کم تقصیر نداریم، دوست داریم یهو 4 تا جنین بذارن

یا مثلا سرما میخوریم، سریع میریم دکتر تو بهترین حالت میگیم چرک خشک کن قوی بده، نداد میریم داروخانه بدون نسخه می‌خریم، اگر هم ننویسه میگیم چرا ننوشت بی سواد

یا فوری توقع داریم دفعه اول انتقال prp و سرم ivig بدن و خراش و هچینگ و....، اگه جنین برامون انتقال بدن از همون اول فاز منفی میدیم که آخ یکی هست

من میگم باید فرهنگ سازی دو طرفه بشه، و گرنه خیلی هم با وجود یه سری کمبود ها از پزشک های ایران طرفداری میکنم و قبولشون دارم، اصلا هم تقصیر ها رو فقط گردن پزشک انداختن نمی بینم

دیر گفتی بی بی رو زدم تو رگ منفی بود😐

اخه روز هشتم چیزی معلوم نمیشه عزیزم،،حداقل مذاشتی روز ۱۲یا۱۳اون موقع باز بهتر بود،،اشکال نداره انشالله که مامان شدی وبا بتای خوب میای ومیگی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ببین گلم اینجا من دکتر و مرکز رو مقصر نمیدونم اصلا، خداییش خودمون(نوعی) هم کم تقصیر نداریم، دوست دار ...

شیاف ک گذاشتم خوب داخل نرفت بعد از چند دقیقه ازم همش مایع روغنی خارج میشد حالا باید دوباره بذارم؟