2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

خیلی دردناکه خدا هیج بنده ای رو با اولاد امتحان نکنه نمیدونم به دوست عزیزمون چی بگم فقط از خداوند بزرگ براش ارامش و بهترین هارو میخوام 🙏🏻😢😢

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم هستم 🤪🤪🤪 سه تاییم هی زور چپون می کنم خودموووو😂😂😂

انشالله همه باهم عزیزم خدا خودش کمکمون کنه این راه سخت رو به اسونی وبدون دردسر طی کنیم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مناسفانه ندارم

ای بابا  😞  همسایه ای کسی نداره   نمی شه که از همسایه همش سیب زمینی پیاز بگیریم حالا خارج از شوخی کسی پیشت هست  تنها نباش   زنگ بزن اورژانس  شرایططتو بگو ببین جی می گه

چرا عزیزم همیشه از اول دردهای خیلی شدید و خون ریزی های وحشتناک داشت، در حدی که کن خونی خیلی خیلی شدی ...

زینب جان پس چجوریه که میگن گاهی یه قل داخل بدن مادر میمیره ولی قل بعدی دنیا میاد مشکلی ام پیش نمیاد؟سا حتمی همین ریداکت ها تو هفته ۱۲ ؟

خیلی معذدت می خواهم من مریض آصف جاه بودم سال ۹۰ عمل کردم      سال ۹۴ دوباره عود کرد و ...

جدا.!!! مرسی گفتی عزیزم تا حالا اینجا کسی تجربه این مدلی نداشته باهاش

ولی ابن سینا تیم درمانی آندومتریوز رو اغلب دکترا تایید کردن

آصف هم چند تا از دوستان اینجا خیلی راضی بودن واسه همین گفتم، وگرنه اصلا نمی شناسمش 

جدا.!!! مرسی گفتی عزیزم تا حالا اینجا کسی تجربه این مدلی نداشته باهاش ولی ابن سینا تیم درمانی آندوم ...

ولی زینب جون همه یه جور نیست اصف جاه چند تا از دوستای منو که خیلی وخیم بود عمل کرده الان همشون طبیعی حامله شدن فکر کن یکیشون ۱۹ تا فیبروم برداشت ازش ولی طبیعی حامله شد سرکارم میره  خیلی ها باش نتیجه گرفتن یه سری عملا و میکنه که کار هیشکی نیست 

چرا عزیزم همیشه از اول دردهای خیلی شدید و خون ریزی های وحشتناک داشت، در حدی که کن خونی خیلی خیلی شدی ...

دلم خیلی سوخت یاد خودم افتادم ولی من هفته اش کمتر بود بخدا اشکم بند نمیاد،،،انشالله خدا کسی وشاد وپشیمون نکنه😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
جدا.!!! مرسی گفتی عزیزم تا حالا اینجا کسی تجربه این مدلی نداشته باهاش ولی ابن سینا تیم درمانی آندوم ...

منم  دوستم که دکتر بود  عاصف رو بهم معرفی کرد توی لاپراسکوپی حرف اول می زنه ولی همون سال اول یک شماره حساب داد به بابام گفت پول رو که واریز کردین خبر بدین بهم    بعدش برید بیمارستان     اون دستمزد خودش جدا از بیمادستان بود        چندسال بفد هم که رفتم مطبش   خودش سونو واژینال کرد  ولی تعجبم از اینکه که چرا تشخیص اشتباه داد    فکر کنم از بس سرش شلوغ بود

نشسته بودم سر میز داشتم ناهار میخوردم که پیامتو دیدم کلا بدنم یخ زد.بخدا نمیدونم چی بگم.اینکه جنینا ...

نه تو هیچ سونویی ندیدن

نمیدونم اگر زودتر تشخیص میدادن چی میشد

ولی کلا نظرم اینه آخه چرا سه تا بلاست انتقال دادن

کاش این قانون هر بار یک جنین در هر انتقال تو ایران هم رواج پیدا کنه، درسته منفی شدن خیلی درد داره ولی الان درد از دست دادن دو تا بچه کاملا سالم سالم، اونم با سزارین، چه جور جبران میشه؟؟؟ 

نههههههه 😂۸۰ هستم 

🤣🤣🤣عزیزم چقد امیدوارم کردی ،من ۸۴ بودم یکماهه ورزش کردم الان شدم ۷۹ ،ان شاالله تا موقع انتقال یکی دو کیلو دیگه کم کنم خیلی خوبه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
زینب جان پس چجوریه که میگن گاهی یه قل داخل بدن مادر میمیره ولی قل بعدی دنیا میاد مشکلی ام پیش نمیاد؟ ...

گلم وقتی قطب جنینی هست فرق داره، ولی وقتی فقط جفت رشد میکنه بدون جنین خطرناک میشه و رشدش ادامه دار

نه تو هیچ سونویی ندیدن نمیدونم اگر زودتر تشخیص میدادن چی میشد ولی کلا نظرم اینه آخه چرا سه تا بلاس ...

واقعا منفی شدن خیلی بهتر از این جو بلاست،،،والا من دفعه دوم از خدا خواستم اگه میخاد مثبت بشم بعد نیمه راه دوباره اینجوری بشه همین اول منفی بشم،،واقعا خاک بر سر دکترای  بی عقل ما،،متاسفم واسشون والبته خودمون که مجبوریم بریم زیر دست اینا

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

وای خدایا ،باورم نمیشه ، اخه چرا ای خدا😭😭😭 خدا بهش کمک کنه ان شاالله براش یه معجزه بشه به ارامش برسه،هیچی نمیتونم بگم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘