2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
عزیزم انشاءالله شما هم مثبت میشی😘😘😘برات آیت الکرسی خوندم ..انشاءالله این ماه این تایپیک پر بشه از ...

ممنونم الهام مهربون    انشالله همه به آرزوهاشون برسن  خدا هیچ کس رو با بیماری و مشکلات بیمارستان و بچه آزمایش نکنه    😞😞😞🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

من مهرما همون داروخونه رویان بود .حتی دور اول گونال پن داشتن اما بعدش دیگه گونال پن تموم کردند و گون ...

من خیلی تهرانو گشتم.از تبریزم پرسیدم.کلا گونال دیگه نمیاد.پیورگان هم خیلی محدود.تموم میشه.حالا خوبه اینو پیدا کردم.

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما داشتپ راجب دمنوش میوه به میخوندم اونهایی که اوایل انتقالشونه حتما استفاده کنید . البته من تازه واردم شاید قبلا راجبش صحبت کرده باشین

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
عه چه جالب ....من رفتم الزهرا گفتن تا دوماه سیکل جدید شروع نمی کنیم رفتم جهاد ....هزینه زیادی دادم . ...

هنوز آزمایش ندادم پنج شنبه است ..من از سال ۹۵ اونجا پرونده داشتم سه بارم میکرو کردم منفی شده ..این بار چهارمم تا ببینم خدا چی میخواد

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
من همون روز الزهرا بودم یعنی همو ندیدیم !

نمیدونم بخدا میام اونجا از غصه چشام هیشکی رو نمیبینه...معمولا دیر میام که مریض کم شده ..زودی میرم..تازه از شهرستان میام تبریز

هنوز آزمایش ندادم پنج شنبه است ..من از سال ۹۵ اونجا پرونده داشتم سه بارم میکرو کردم منفی شده ..این ب ...

مثبتی عزیزممممم میایی با کلی خوشحالی هم میایی می گی مثبت شده    

دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

اسمتو که دیدم خوشحال شدم که امروز بالاخره اومدی تا کم کم پیامتو خوندم غم سنگینی رو دلم نشست.نمیدونم چی بگم خدا خودش بهش صبر بده.خیلی سخته اینهمه بچه هاتو تو دلت نگه داری و بهشون انس بگیری بعد یه دفعه برن😢😢😢.خدا خودش زود جاشونو براش پر کنه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

😢😢😢😢😢خیلی خیلی ناراحت شدم ..خدایا چقدر سخت ..خدایا خودت به لیانا صبر بده ..قلبم درد گرفت برای غمش😢😢😢😢