2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
ولی بر می گرده اما فعلا نیست ....و گرنه گفت دل خوش نکن برگشت داره 

اره بابا من خودم باهاش درگیرم   من دوبار عمل کردم هر دفعه برای من اندازه سک پرتغال گنده می شد  الانم دوتاشو دارم😞😞😞😞😞😞😞😞

عزیزم انشاءالله حتما مامان میشی ..علایم هم داری خداروشکر داره تو دلت جا میکنه خودش..منم دوهفته پیش پ ...

عه چه جالب ....من رفتم الزهرا گفتن تا دوماه سیکل جدید شروع نمی کنیم رفتم جهاد ....هزینه زیادی دادم ...الان مثبتی ؟بتا دادی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چرا سخت بود چی شد مگه؟؟

بار اولم بود . یکم سنم نسبت به بقبه بالاتر بود ۳۵ سالمه بقبه اکثرا بیست و خورده ای داشتن . باور کن تو اون لحظه فکر میکردم که واقعاا این همه اصرار برای داشتن بچه تو این شرایط ...شدن نشدنش😥😥😥  ولش کن هر چی حس ترس بود تو وجودم ریخته بود دست چپم درد گرفته بود 

فکر میکردم با خودم کنار اومدم ولی لحظات سختی بود 

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج

دوستای عزیزم سلام 

دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرشته هاش پر کشیدن

هزار بار نوشتم و پاک کردم، با خودم کلی کلنجار رفتم تا اینو بگم یا نه 

ولی دیدم اون الان خیلی به همدردی ما نیاز داره چون هیچ کس غیر ما دردمون رو نمیدونه

به لیانای عزیزمون دلداری بدین خیلی اذیت شد، چند بار رفت بیمارستان، چندین بار خون ریزی، آخرش هم فرشته هاش نموندن و هفته 24 رفتن😢😢😢😢

من که از دیروز حالم خرابه، خدا به دادش برسه

ااا نمی دونستم ممنون که گفتی  وای یک چیزی توی اداره چیکار کنیم🤪🤪🤪🤪

رایتش من واژینال میذارم

دکتر گفته یکساعت بعدش دراز بکش

میتونی دوساعت بعدش هم دستشویی نره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

الهی بمیرم موهای تنم سیخ شد

ایشالله که خدابه دلش ارامش بده عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم هستم ها 🤪🤪🤪🤪🤪

عزیزم انشاءالله شما هم مثبت میشی😘😘😘برات آیت الکرسی خوندم ..انشاءالله این ماه این تایپیک پر بشه از مامانای تازه ..یکی یکی خبر مثبت شدن ..بیفتیم دور مثبت..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستای عزیزم سلام  دیروز فهمیدم یکی از مامان های گلمون که همیشه به همه روحیه و امید میداد، فرش ...

وایییی خیلی ناراحت شدم 

خدت صبر بده بهش😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود