2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
منم ال دی رو دیر شروع کردم یعنی هفت سیکل دیگه احتمالا موعد پریودم تغییر کنه بیفته عقبتر، حالا سیکل پ ...

فک کنم انتقالامون نزدیک هم‌باشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانماااا یه سئوال شماها قرص ال دی تونو از چند پری خوردین ؟  این رو جعبش نوشته باید از روز اول ...

عزيزم هم میشه از روز اول خورد، هم سوم، هم پنجم، هیچ ایرادی نداره، کلا بین روز اول تا پنجم شروع میشه، پس شما دستور دکتر رو اجرا کن و از روز سوم بخور 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم هم میشه از روز اول خورد، هم سوم، هم پنجم، هیچ ایرادی نداره، کلا بین روز اول تا پنجم شروع میشه، ...

مرسی عزیزم اره دیروز اولیشو خوردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شادن جان خوبی عزیز  با جنین شناس بیمارستان تونستی صحبت کنی؟؟

خوبم عزیزم😙 شما خوبی؟

بله رفتم، میدونی بهم چی گفت؟ گفت قرار بوده این سری برات جنین بلاست انتقال بدیم اما جنینات رشد خوبی نداشتن در عرض دو روز که باید به بلاست میرسیدن مورولا شدن ما هم گفتیم بذار انتقال بدیم شاید داخل رحمت رشد کنن، اونوقت من قبل انتقال ازشون پرسیدم گفتن خوبه الکی، فکر کن من دو هفته سرکار بودم، گفت سریه بعد اگه بلاست شدن انتقال میدیم اگه نه که هیچی، حالا ببینم راست میگن

الانم 9تا جنین دارم، جنین شناس گفت جنینات ظاهرا خوبن اما تا بقیه رو رشد ندیم نمیتونیم بگیم خوبن یا مثل همینا هستن ، آخه سریه قبل 6تا ذوب کردن سه تاش از بین رفته بود سه تاشم به زور مورولا شده بود، همشونم هشت سلولی a هستن، خدا خودش رحم کنه دیگه اقلا یکی یا دوتاش خوب باشن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دیروز رفتم مطب طرازی گفت سه شنبه دوباره بیا سونو...من یه روزه رفتم تهران و دوباره برگشتم چون شاغلم و شنبه یکشنبه هم باید برم برای پانکچر نمیتونستم بمونم و دوباره سه شنبه باید برگردم تهران.واقعااین راهی که پیش روی ماهاست خیلی سخته.امیدوارم که خدا به بهترین شکل ممکن پاسخ زحماتمون رو بده و به ازای ثانیه ثانیه رنجهایی که کشیدیم ساعتها و سالها شادی بچه هامون رو بهمون هدیه بده.

راستی اون جریان اوابوست رو ک گفتم فکر کردم برای شروع سیکل جدید نیاز داری یادم نبود ک جنین داری عزیزم ...

وای بسارا جون چه ذوقی داشتم برای این 15تا جنینم، میگفتم خوبه یه دوقلو برای خودم بگیره بقیشو اهدا کنم برای اونایی که نیاز دارن، فکر نمیکردم خودمم نتیجه نگیرم ازشون😞

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام‌عزیزم‌ تو سیکل انتقالی یا پانکچر؟

سلام ماهک جون.خوبی؟پری جوووون شما تشریف فرما شد که به سلامتی.من چندروزی نتونستم بیام اینجا بیخبرم.عزیزم تو سیکل پانکچرم.

خوبم عزیزم😙 شما خوبی؟ بله رفتم، میدونی بهم چی گفت؟ گفت قرار بوده این سری برات جنین بلاست انتقال بد ...

عزیزم حق داری نگران باشی 

ولی حتما پیگیر باش ک اگر کاری باید انجام بدی حتما انجام بدی 

مثل هیسترو 

خراش 

سرم 

آمپول چسب جنین 

و.... 

بهار جون دلم خیلی گرفته الان دارم با گریه برات مینویسم من امروز روز یازده ولی صبح که ببخشید دستمال ک ...

عزیزم غصه نخور اینشالله هر چی خیره همون میشه انشالله ایندفه نشونه نی نی هست ❤❤

وای بسارا جون چه ذوقی داشتم برای این 15تا جنینم، میگفتم خوبه یه دوقلو برای خودم بگیره بقیشو اهدا کنم ...

درکت میکنم شادن جان 

انشاله خدا ب دل همه چشم انتظارای اینجا ی جور دیگه نگاه کنه و خیلی زود همه مادر بشن