2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خانماااا یه سئوال شماها قرص ال دی تونو از چند پری خوردین ؟  این رو جعبش نوشته باید از روز اول ...

من معمولا از روز سوم اما این سری از روز هفتم شروع کردم

از امروزم سینافکت رو شروع کردم، شما آمپولم داری؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من معمولا از روز سوم اما این سری از روز هفتم شروع کردم از امروزم سینافکت رو شروع کردم، شما آمپولم د ...

سینافکت برای چی داده 

نه هیچی فقط اسید فولیک و آسپرین و داده چند پریودی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانماااا یه سئوال شماها قرص ال دی تونو از چند پری خوردین ؟  این رو جعبش نوشته باید از روز اول ...

عزیزم کاری به روی جعبه نداشته باش.مهم حرف دکترته.دکتر شما گفته روز سوم بخور دکتر من بهم گفته از روز ۵ بخور

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سینافکت برای چی داده  نه هیچی فقط اسید فولیک و آسپرین و داده چند پریودی؟

نمیدونم عزیزم من انتقال قبلیمم ال دی داشتم ولی آمپول نه، این سری بهم داده، امروز هیجده سیکلمم، گفت ال دیت تموم شد پریود شدی اول تا سومش بیا آمپولم قطع نکن هر روز 50واحد بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم عزیزم من انتقال قبلیمم ال دی داشتم ولی آمپول نه، این سری بهم داده، امروز هیجده سیکلمم، گفت ا ...

من تازه ۴پریودیم 

هفته دیگه میرم سونو 

شاید بهم دارو داد نمی دونم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بهار جون دلم خیلی گرفته الان دارم با گریه برات مینویسم من امروز روز یازده ولی صبح که ببخشید دستمال ک ...

عزیزم از رحمت خدا ناامید نباش 

انشاله ک خدای مهربون ب دلت نگاه میکنه 

از ته دل دعا میکنم اینروزا زودتر تموم بشه و همه خانومای این تاپیک طعم زیبای مادرانگی رو بچشن🙏🌷

بهار جون دلم خیلی گرفته الان دارم با گریه برات مینویسم من امروز روز یازده ولی صبح که ببخشید دستمال ک ...

عزیزدلم به دلت بد نیار این دفعه حتما حتما مامان شدی ایشالله خیلی زود نی نی یا نی نی هات رو بغل میکنی 

من تازه ۴پریودیم  هفته دیگه میرم سونو  شاید بهم دارو داد نمی دونم

منم ال دی رو دیر شروع کردم یعنی هفت سیکل دیگه احتمالا موعد پریودم تغییر کنه بیفته عقبتر، حالا سیکل پانکچرم که لانگ بود و ال دی داشتم آمپول واریوپپتیل داد هر روزم داشتم تا بعداز پانکچر، الان که انتقاله سینافکت داده بار اولمه میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من معمولا از روز سوم اما این سری از روز هفتم شروع کردم از امروزم سینافکت رو شروع کردم، شما آمپولم د ...

راستی اون جریان اوابوست رو ک گفتم فکر کردم برای شروع سیکل جدید نیاز داری یادم نبود ک جنین داری عزیزم