2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از قبل انتقال دکتر بمن گفت سفیده تخم مرغ و لبنیات بخورم روز انتقال هم با مثانه نیمه پر رفتم و موقع ...

فرش انتقال دادین؟ 

موقع انتقال که هایپر نمیشیم چرا باید تخم مرغ و لبنیات خورد؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان من فقط یه جنین بلاست داشتم که فرستاده بودن pgs امروز جوابش اومد، ژنتیکی مشکل داشت دکت ...

باز خداروشکر الان فهمیدی اندفعه ایشالا مشکل برطرف میشه و جنینای سالم براتون انتقال میدن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم ایشالا خیره و مشکلی نداشته باشی توکلت بخدا

توکلم بخداست ولی این علایم چی میگه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خیلییی ناراحت شدم بازم نا امید نباش برو سونو خبرشو بده

باشه ممنون

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها منم خیلیی ناراحتم دیگه نه حالت تهوعی نه چیزی یهو قطع شد تورو خدا دعا کنید برام 😭😭😭😭 ...

بچه ها شما چرا اینجوری هستین، تا حالت تهوع دارید شاکی هستید وقتی هم برطرف میشه، نگران میشید، چرا اینقدر بدبین هستید به همه چی؟؟ هزار بار گفتیم و همه ی دوستانی که تجربه دارن، گفتند که ممکنه یه روز خوب خوب باشی یه روز افتضاح، نباید نگران بشید، بازم میآید ازین پیام ها میزارید، دلهره تو دل همه ایجاد میکنین، بخدا فقط استرس الکی و تمام 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه ها میگم شما همتون دارید از وای فای استفاده میکنید؟؟ من از نت گوشیم استفاده میکنم، واقعاً مضر؟ من تو نت خوندم میگفت هیچی ثابت نشده ضررش، شبها نت رو خاموش کنید، یا مواقعی که لازم ندارید خاموش کنید، مدام روشن نباشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏