2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046117 بازدید | 684499 پست
ای جان همه کلی خوشحال شدن الهی شادی هاتون مستدام باشه عزیزم

قربونت عزیزم همچنین برای شما و دوستان😙😙

الانم بابت این خبربارداری.. خانواده شوهرم رفتن طبیعت جوج بزنن و خوشحالی کنن شوهرمم مجبور کردن بره تو جمعشون..منم که استراحت مطلق باید بخوابم تو خونه😓

انگار نه انگار اونی که بارداره منم😳😳

تا حالا این مدلیشو ندیده بودم

چی میگی تو😤😤😤😤

سلام بچه ها جونم

ظهرتون بخیر.

بچه ها دو تا سوال یکی اینکه آز بتا روز ۱۰ یا ۱۱ نشون میده چیزی؟

و سوال بعدی یکبار استفاده از توالت ایرانی روز ۶ یا ۷ انتقال جنین رو سقط میکنه؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خدا رو شکر  ببین گلم در کل کم و زیاد شدن حجم پریودی، و جلو وعقب افتادن پری تا چند س ...

ممنون از محبتتون⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
نه عزیزم نه من مشکلی نداشتم همسرم یکم کم تحرکی دلشت نه هنوز سونو قلب نرفتم

انشالله صداي قلب فرشتت بشنوي من ي بار طبعي حامله شدم قلب نداشت انقدر يادم مياد گريه ميکنم البته من pcoبودم برا همون

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام بچه ها جونم ظهرتون بخیر. بچه ها دو تا سوال یکی اینکه آز بتا روز ۱۰ یا ۱۱ نشون میده چیزی؟ و س ...

سلام عزیزم .به نظرم برای بتا کم کمش باید 12روز گذشته باشه از انتقال 

نه یکی دو بار استفاده اتفاقی نمیفته..من خودم که چندین بار استفاده کردم..فقط سعی کردم زیاد طولش ندم

چی میگی تو😤😤😤😤
غالبا پلی کیستیک ها تخمک زیاد تولید میکنن بالای ۱۰ تا تخمک هم هایپر محسوب میشه

واي راس ميگي ؟ بنظرت پي سي او بودن رو جواب ميکرو تاثير داره؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
@زینبی_بابا    

عزیزم تورک آنا دیگه خیلی کم میاد تاپیک.سرشون خیلی شلوغه.زینبی بابا هم جمعه ها معمولا خییلی کم میاد نت.میدونم سردرگمی و دوس داری زودتر جوب سوالتو بدن .مطمئن باش به محض اینکه زینبی جون بیاد و پیاما رو بخونه جوابتونو میده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.