2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم برات.انشالله قسمت همه دوستانی که انتقال دادن وهمه اونایی که منتظر نی نی ...

زنده باشی عزیزم.انشالله

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

دوشنبه نهم دیماه برای پنجمین بار انتقال دارم دیگه جنین ندارم ونمی تونم تخمک داشته باشم. همه امیدم. به این دفعه است. شماها که دعاتون مستجاب شده برای منم دعا کنید در حسرت نمونم. از امروز. داروهام شروع کردم. 

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از این فکرای منفی نکن. البته گاهی سراغ منم میاد ولی همش پیش خودم میگم این معجزه خداست ،خ ...

چشم حتمن همه سعی خودمو میکنم. ممنون که با حرفاتون به دلم ارامش میدین.توکل به خدا دیگه. همه چیو سپردم به خودش.انشاله هر چی خیره پیش روی همه قرار بگیره

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن
عزیزم الهی نینی داره خودشو نشون میده  گلم وعده های غذاییت رو زیاد کن، و هر وعده حجم کم غذا بخو ...

زينب جونم از ديروز خود به خود درد معده ام خيلييييي كمتر شده و همينطور حالت تهوعم

ديروز رفتم سونو خدارو شكر قلبش ميزد اما چرا حالتام داره كم ميشه؟!!!!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
تهوع استفراغ نداری؟ منم مثل شمام اما فقط استفراغ میکنم هرچی میخورم

نه سيمايي جون تو اين مدت فقط يكبار بالا آوردم

تا پريروز نگران بودم چرا انقدر معده ام درد ميكنه حالا نگرانم چرا معده دردم خوب شده😫

🔔 مراحل و مزایای انجام هیستروسالپنگوگرافی (عکس رنگی رحم) در مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا:

✅ مراجع محترم باید در روز اول یا دوم قاعدگی با داخلی بخش رادیولوژی برای گرفتن نوبت تماس بگیرد تا برای دو یا سه روز بعد از اتمام خونریزی پریود به او وقت داده شود.
#عکس_رنگی_رحم در #مرکز_درمان_ناباروری_ابن‌_سینا به‌صورت عادی، یا با #بی‌حسی و یا با #بی‌هوشی کامل انجام می‌شود که در صورت عکس‌برداری با بی‌هوشی، مراجع محترم به هیچ عنوان احساس درد ندارد.
✅ گرفتن عکس رنگی رحم باید دو تا سه روز بعد از پایان خونریزی پریود انجام شود و در این مدت نباید نزدیکی صورت گرفته باشد.
👈 برای انجام این گرافی با بی‌هوشی، در زمان نوبت‌دهی شرایط لازم به‌طور کامل توضیح داده می‌شود که شامل مصرف آنتی‌بیوتیک (آزیترومایسین 250 گرم) از دو روز قبل و ناشتا بودن از شب قبل است. همچنین، لازم است که ناخن‌های مراجع محترم لاک نداشته باشد.
در روز انجام رادیوگرافی نیز، بیمار در کلینیک رادیولوژی مرکز حضور پیدا می‌کند و بعد از پوشیدن لباس مخصوص و رگ‌گیری، برای عکس‌برداری آماده می‌شود. مدت زمان بی‌هوشی و ریکاوری در مجموع یک ساعت است. پس از پایان کار و اطمینان یافتن از ثبات وضعیت بیمار، مراحل ترخیص توسط همراه بیمار انجام می‌شود.
@barvarionline
👈 در صورت انجام این گرافی بدون بی‌هوشی، مراجع گرامی در روز عکس‌برداری باید صبحانۀ کامل و شیرین بخورد، برای کاهش درد از از شیاف دیکلوفناک به‌صورت رکتال (مقعدی) استفاده کند و در کلینیک رادیولوژی حضور یابد.
✅ گفتنی است که بخش رادیولوژی مرکز درمان ابن سینا مجهز به دستگاه رادیولوژی تمام‌دیجیتال است و مدت روند گرفتن عکس رنگی رحم به دلیل مهارت تکنیسین‌ها و کیفیت دستگاه، به حداقل ممکن کاهش یافته است. در نتیجه، مراجع محترم، در صورت انجام گرافی بدون بیه‌وشی، زمان بسیار کمی (حدود ۲ تا ۳ دقیقه) درد را تحمل می‌کند.
انجام این گرافی در این مرکز به صورت تشخیصی و درمانی انجام می‌شود و تزریق دارو تا مشاهدۀ کامل لوله‌ها و اطمینان از باز بودن لوله‌های رحمی ادامه می‌یابد.
‌همچنین، گزارش #هیستروسالپنگوگرافی همان روز آماده می‌شود و پرسنل بخش رادیولوژی مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا همگی خانم هستند.
🔹🔸🔹 بنابراین انجام این خدمت در مرکز درمان ابن سینا، سه مزیت مهم دارد:
‌🔺 امکان استفاده از بیهوشی
‌🔺 مدت زمان کوتاه انجام این خدمت، به دلیل استفاده از دستگاه تمام‌دیجیتال و متخصصان زبده
🔺 پرسنل خانم برای راحتی بیشتر مراجعان
‌🔺 دریافت گزارش در همان روز

👩‍⚕ ☎️برای گرفتن نوبت عکس رنگی رحم، می‌توانید با شماره زیر تماس بگیرید:
۰۲۱-۲۳۵۱۹ (داخلی ۲۰۸)

زينب جونم از ديروز خود به خود درد معده ام خيلييييي كمتر شده و همينطور حالت تهوعم ديروز رفتم سونو خد ...

عزیزم انشالله قلبش ۱۲۰سال بتپه برات

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
عزیزم انشالله قلبش ۱۲۰سال بتپه برات

فدات شم دوستم انشالله قسمت منتظرا🙏خداهم بقيه راه رو به من كمك كنه🙏🙏🙏

سلام خانومای گل.من این ماه منتظر پری بودم که برم برا انتقال ولی با امروز ده روزه عقب انداختم همینجور ...

خدا روشکر..مبارک باشه عزیزم..برای ما منتظرا هم دعا کن الان خوشحالی..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام دوستان من ب خونریزی افتادم همین الان خون همینجور روون رفت چیکارکنم زنگ زدم رویان ج ندادن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو